Arkadaşınla ya da akrabanla aynı kişiye aşık olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şöyle ortaokula giderken 5 arkadaş aynı kıza aşıktık.üzerine kavga ederdik ne günlerde beaa..

Ben colejde cezayirli bi cocukdan hoslanmistim. Hangi dersdi hatirlamiyorum. En iyi dostum (hala gorusuyoruz kardes gibiyiz) oda hoslanmis ama haberim yok. Cocukda benden hoslaniyormus.. birgun arabaya gitmek uzere parking lotda asonsoru beklerken oda geldi ve asonsuru beklerken benden hoslandigini soyledi. Mal gibi bi tersledim. Sonra arkadasimada giristim " bak benden hoslaniyormus gordunmu gibisinden".. neyse zaman gecti bizden once mezun oldu. Hatirlatirim ben daha 20-21im oda oetalama 10 yas buyuktu bizden. Sonra birgun okulda bi ofisi ararken bide baktim kendi ofisini acmis guzel bi yere gelmis.. E dedim sezen oturursun boyle gotunun ustune. Guzelligimize guvendik ters cikistik oda eyvallah demedi :D cok guzel bakislari vardi. Keldi ama karizmatikdi.

Bu animida burda paylasmis olim boylelikle,))

gunesi beklerken dizisi yeni ciktiginda, kiz kardeslerim ve onlarin arkadaslari kerem bursin icin birbirine giriyordu. boyle bisi var, evet :d

Liseye anca gidiyorum
Yaşlar küçük ergeniz
3 erkek arkadaş birbirinden habersiz üçü de benden hoşlanıyordu .d
Bense hiç birini tanımıyordum o yıl
İlkokul arkadaşımın sayesinde bu kör düğümü çözmüştük hepimiz skfjks
Sonunda benim kız arkadaşım benden hoşlanan bir çocuktan hoşlandığını söyledi
Çok efendi duruyor çok seviyorum vs diyince
İyi dedim git teklif et
Benden yana sıkıntı yok
Sonra sevgili oldular bir süre sonra da ayrıldılar dkfjks

ben birşey hissetmiyorsam karşı tarafa karşı, bu tür durumlarda benim için sorun yok
ha benim sevdiğime karşı olursa orda bi “hop!” derim .d

Olasılık dahilinde bile değil çünkü aşk bambaşka bir duygudur ve kimse ile paylaşılmaz ayrıca platonik aşk da yanılgıdır. O bahsedilen ise sadece yoğun hoşlanma durumu olabilir.

Evet dogru.
Ergenlige girmeden önce skca gözlemleyebilicegimiz bir olay bu..
Insanin henüz etik kavrami ile pek bir sey yapamadigi,anlamadigi ve cevre kurallari ile pek bagdasmadigi bir zaman dilimi.
O halinde görülür,insanin en dogal hali.Islenmemis bir bilinc ve ego.
Bas aktör bir kiz ve ya bir erkek cocugu.
Bunlara musallat olan karsi cins,grup halinde. Jsjsksbsk
Ama secimi esas kisi yapar.
Evrimin nasil isledigine dair bir ipucu.

Yas ilerledikce rajonlar koyulur,kurallar dayatilir.
Uyulur da,sosyal bir hayatin gereksiniminden dolayi.
Maalesef hep cocuk kalamiyoruz.

Geri