Arkadaşınız, sevgilinize asılırsa hangisinden vazgeçersiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü

Arkadaşınız Sevgilinize Asılırsa Hangisinden Vazgeçersiniz.

• Sevgilimden ( arkadaşlarım benim için özeldir)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Ne biçim insanlarla arkadaşlık yapıyorsunuz edebiyatı kasmayacağım hiç.Bu çok amatörce bir bakış açısı zaten; insanla ilgili altı çizilen ve emin olunan her olgu gibi.
Hayatta hiçbir şeye hayatta olmaz dememek lazım.Yaşam sizin,güven filtresi de elinizde...hatalar yanılgılar hayatın birer parçası.Bu olaylarda genelde hep askerliğe denk gelir; kişi askerdedir arkadaşı ve sevgilisi işi pişirir falan.
Ben çok az insanla köklü ilişki kuruyorum arkadaşlarımın bu zihniyette olmadığına inanıyorum.Sevgilim de olmaz.Zaten sağlıklı ilişki de yürütemiyorum kontrol deliliğimden.
Bi köşede yaşlanıyım kedilerimle; herkes için en hayırlısı.

Benim arkadaşlarım sevgilime asılmaz karakterli arkadaşlarım var <33 nazar değmesinnn

Böyle arkadaşlara sahipseniz sorunu kendinizde aramalısınız.
Çevrenizdeki insanlar ve arkadaş grubunuz doğrudan sizin seçimlerinizden oluşur. Böyle insanlarla arkadaşlık ediyorsanız, sorun sizdedir. Hayatınızdaki insanın suçu yoktur ancak tabii ki onun vereceği tepki de önemlidir.

Sevgilim karşılık vermişse ikisinden de geçerim .

Arkadaşım asılmış sevgilimde rahatsız olup durumu bana bildirmişse arkadaşım olacak şahsı önce bi döver sonra yollarım. Sevgilimin suçu ne?

Arkadaşım asılmış sevgilimde rahatsız olup durumu bana bildirmişse arkadaşım olacak şahsı önce bi döver sonra yollarım. Sevgilimin suçu ne?
Ya: sevgilin cesaret vermişse o da yüksek bir ihtimal öyle değil mi ?

öyle bir arkadaşım sevgilim olmadı
öyle bir şey olma ihtimalini göz alırsak
eğer ikisi de hayatımdan gider ama
giderken nasıl giderler bilemem nflslfle

Öyle birisiyle arkadaşlığım devam etmez de bu süreçte sevgilim napmış karşılık verdiyse ayrılırım vermediyse onunla yoluma devam ederim

Öyle arkadaş düşman başına. At çöpe gitsin onu. Önce bir güzel arkadaşımı döverim, sonra arkadaşlığımı ebedi olaraktan bitiririm.

Geri