Arkadaşınız, sevgilinize asılırsa hangisinden vazgeçersiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü

Arkadaşınız Sevgilinize Asılırsa Hangisinden Vazgeçersiniz.

• Sevgilimden ( arkadaşlarım benim için özeldir)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
kendimden :d :D
ortaokul anılarım canlandı.

Böyle arkadaşlara sahipseniz sorunu kendinizde aramalısınız.

kendimden vazgeçiyim ikisi mutlu olsun bune lenn nice ask

Konuya bak ahahaha. Böyle forumda rüzgar gibi esip birden kaybolan kişilere bayılıyorum. Konunun başlığı efsane, derinine incelemek gerek, eh böyle biriyle arkadaşlık yapılmaz. Ama bazıları müthiş ötesi insan olduğu için hiç öyle arkadaşları olmamıştır. Öyle arkadaşınız çıkarsa kendinizden utanın çocuklar. Yanlış seçim yapan insan kendini asmalı.

anasının nikahı.

baktım herkes konu hortlatıyor, ben de bi tane destek atayım. harika bi konu...
bu durumlarda sevgilinizin tavrı önemli, o da yılışıyorsa ikisini de şutlayın gitsin. o iki salak zaten herkese öyledir.

Arkadaşım sevgilime asılmış ve sevgilim bunu bana söylemişse kendinde kusur yoksa bu konuda direk arkadaşımı fena bir şekilde şutlarım...
Asılma sebebinde sevgiliminde payı varsa ikisini de çok feci şekilde şutlarım öyle basit olmaz ama işkencelik şut yaparım ben çekilim mutlu olsunlar yok :D

arkadasimin annesine asılırım.

en iyisi ikisinden de vazgeçmek mi acaba... gerçi benim böyle karaktersiz arkadaşım yok. yok sanıyorum ki...

Herkes sanki hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi yazmış, herkesin çevresinde vardır böyle durumlar, sizin sayenizde tanışırlar aradan zaman geçer bir bakarsın sevgili olmuşlardır.
İkili ilişkilerde yanında birisini getiren kişilerden hoşlanmam.

ben kimseye guvenmiom o yüzden
no sewgili no dm no friends

Geri