Arkadaşının sevgilisi ile gece telefonda konuşan insan.

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Oha, ben o arkadaşı öldürürüm :p

Konuşabilir de ne konuştuğu da önemli hani ama neden gece bana mı ulaşamadı çocuk merak mı etti:p
Kötü düşünmeyelim bence:p

sevgilisinin arkadaşı ile konuşmaktan farkı yoktur.aldatma tek taraflı bişi değildir.

Kalmış lafları var demek ki, gündüzler çuvala girdiyse artık

Aklıma hiç kötü birşey gelmez. Çünkü arkadaşımı da, sevgilimi de ona göre seçerim.

Allah'a şükürler olsun etrafımda böyle bir tane insan yok. Böyle insanlara saygı duymak için bir bahanem de yok.

geçenlerde gece 3'te aradı biri beni kocasını sordu bende ne bileyim ben seninin kocan nerde dedim yanlış numaraymış :asd:

Kim kimden hoşlanıyormuş kızın sevgilisi kızın kız arkadaşından mı yoksa kızın kız arkadaşı kızın sevgilisinden mi çözemedim hem neden gece düşünüyorum bir dakika :dusun:

Gece? hım..
Sevgilisiyle konusurum ama araları bozuk falansa yada hata benim arkdastaysa konusurum. ama ne konusuyorum direk arkdasa bildirirm :D
Kanıtlarıyla birlikte ses kaydı bile yaparım o derece :D Benden yana bir sıkıntı olmazda çocuk yavşarsa elimde kanıtım olması daha iyi.
Zaten bni bilen bilir ona göre davranır bu yüzden sorun olmaz.
Ne kmse bnim sevgilimle konusur o niyetle nede ben kmsenin sevgilisiyle. Tamamen ara buluculuk veya dostane bir konusma olur.

Garip ilişki türü.
Sevgilimin telefonunda arkadaşımın numarası ne arıyor ?

Benim sevgilim olsa şuan buraya "Benim hatunumun sesini, benden başka hiçbir erkek telefonda duyamaz" diye yazardı. Onun yerine ben yazayım dedim.

uzak olsun öyle arkadas :D

1. Sevgilimin gecenin bir saatinde arkadasimi araması için çok çok sağlam bir bahanesi olmasi gerek. Misal gündüz çalışırken telefon kullanması yasaktır gece konuşabilir bknz: vardiyalı is.

2. Benim dışımda bir konu ise bundan sonra ki her şey benim disimda olur. Bknz: doğum günü, süpriz

3. Ortalikta hiç bir neden yokken gece nin bir yarısı arkadaşımı arıyorsa sevgilimi gözden geçiririm:D

Başkasının karısına, kızına, eski sevgilisine örülü benim duvarım.

Böyle bir şey yaparsam sıratıma tükürsünler.

Ben o konuşmanın altında her şeyi ararım.
Özellikle bir iki gece daha konuştularsa vay sizin halinize.
:)

Geniş biri değilim :)) iyi niyetle bakamiiğcim olaya.

Geri