Arkadasin Ihaneti

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Korursun, kollarsin, desteklersin, önünü acarsin.
Ama birgün gelir, bakarsin ki seni sirtindan vurmus, cevresindekilere cok zarar vermis.
Basindan def edersin, cezalandirirsin.

Sevgilinin ihanetinden daha çok yıkar insanı.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir sürü dostunun içinde, elbet düşmanların olacak ama unutma ki, onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak demiş maksim gorki

bi laf vardı Allah 'ım sen beni dostlarımın şerrinden koru düşmanlarımı ben hallederim

İhanet edecek arkadaş edinmek, edinen kişinin gerizekalılığıdır. Herkesle arkadaş olmayıver. 4-5 tane dostum var, kardeşten farksızdır.

Bu forumda yada sanalda %98' i arkadaşı yada sevgilisi yada en iddialısı ikisinin ihanetini yaşamıştır.

Güven ihanet yolunun ilk taşıdır.

Gün gelir bir zamanlar canım cicim diyerek içinize sokarcasına sevdiğiniz insanın adını duymak bile istemezsiniz. Kişilerle hemen can ciğer kuzu sarması olmamak lazım. Mesafe her zaman doğru karar vermeye yardım eder. İyi gözlem,iyi analiz neticesinde az ve öz arkadaş edinmek bu eylemin riskini minimize eder.

Arkadas nasil 3-5 kisiyle sinirlanir, o kafayi yasamak istemem. Psikolojik bozuklugun isareti olabilir.
Mahalle arkadasi 32 kisi, Is arkadasi 8 kisi, Okul arkadasi, 120 kisi, Spor salonundan arkadas, 14 kisi, Forumdan arkadas, 30 kisi vs.....
Yardim etmeye, desteklemeye devam edecegiz elbette. Kazik yesek bile.
Ölene dek.

Arkadaş ...
Zeynep özledim seni.
İhanet mi ¿ insanlarin karakterinde neler barindirdiklarini bilemezsiniz ama ben cok sağlam bir arkadaşimdir.

Menfaatin olduğu yerde arkadaşlık göstermeliktir.

haini nasıl anlarsın

fırsat vererek

Sevgili ihanetinin karekökü budur işte.

arkadaşlarımı düzgün seçdiimden ihanete uğramadım :)))

İki kelimeyi bir araya getirip yorum yapmaya değmez
Ruhu sakat olmasın insanın

Mesela nişanlanıp nişanına çağırmayanlar var :T: bu bir ihanet

Geri