Arkadaşın annesiyle tanışırken Zeki Müren olmak

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3229 gün önce görüldü
Başka bir insana bürünür, ses tonu inceleşir, birden kibarlaşır saygıda kusur etmez ve tanıyamaz hale gelirsiniz. Daha sonra başbaşa kaldığınız da Dilberay da olabilir.
biggrin.gif

Başlık çok güzel ya. :p
Ama çok tatlış olmuyorlar mı.. ^^

Alkışlarla yaşıyorum.

Annem o insanlari gozunden tanir. ''Lakin makin imis, hehhh'' der. Bu arkadaslardan da aslinda iyi tiyatrocu olur :D

Yıllar oldu ya.
Hatırlamıyorum yaptım mı acaba. :)

Hukukçu benim valide ya, yer mi bunları? Yemez. Ben kendim misal annemnen konuşurken bazen Zeki Müren taklidi yapıyorum çünkü şartlar bunu gerektiriyor. :D ehe. Fekat kadın tam bir kaçın kurası. Ne diyorduk, bazı anneler üzerinde işe yaramaz. Hatta iyice şüpheli listesine girersiniz. Olduğunuz gibi davranmak, her daim daha akıllıca ve doğru olacaktır. Bakın daha iyi demiyorum, fekat akıllıca olanı bu. Çünkü niye? Çünkü "ya olduğun gibi görün ya da ne olursan ol gel"

Bugün de saçmaladık hamdolsun. Hayırlı ramazanlar, yakşamlar.

cimilli ibo olun gencler, garanti verir kizi.

Sizi ziyaret ettiğim bu naçiz evinizde bana ikramlarlar da bulundunuz şükran duyarim onör duyarim hanimefendicigim.
Sizlerle tanistigim icin bahtiyarlığın en büyüğünü tadıyorum
Her şey gönlünüzce olsun, her şey dilediğinizce olsun, her şey her zamankinden daha güzel olsun efendim
en derin sevgilerimi, en derin saygılarımı sunuyorum.
Lütfen kabul buyurunuz efendim. Gülünüz, siz de gülünüz, sizler de gülünüz lütfen gülünüz, gülelim.
Ben sizinim sizler de benimsiniz efendim

Anne ,anne anneciğim

Kendi sesini bile tanıyamayacak kadar yabancılaşmaktır.

Bugün kalabalıktan bunalıp bi sahafa daldım. Yaşlı bir kadın kitap okuyordu içeride. Barthes'i, Zizek'in Mesih Garabeti'ni falan sordum. Dediklerin şimdilik yok ama birkaç gün önce Harari'nin Sapiens ve Homo Deus'u geldi, onları önerebilirim dedi. Elif Şafak öneren zeka küplerinden ayrışan bu abla tabi ki de emekli bir felsefe öğretmeniymiş. Direk Zeki Müren Türkçe'sine bağladım, sweat'in düğmeleri olsa, onları falan ilikleyeceğim. Tatlış ya sen emekli oldun da sahaf dükkanı mı açtın.

Kiz burda alinti yapmak yasak degilmiydi ay hep senin yuzunden silinicek

Validem tarafından şu şekilde bir tepki ile karşılaşılması muhtemel olan durum:

[YOUTUBE]U94VgG2IKuU[/YOUTUBE]

Bkz: kalk soğan doğra gerizekalı

Yoklamamı var
Burda!

Ay benim annem birşey demez ki

Aaa haaaa süper başlık. :D

Sözlük konularında zekaya rastlamak beni ziyadesiyle bahtiyar kıldı efenim. :alkis:​

saçlar ister istemez düzeltilerek konuşulur. ceket varsa iliklenmez ama iliklenir gibi tavır takınılır

Geri