arkadaşım kredi kartımı kullandı

Konu sahibi son olarak 3796 gün önce görüldü
Kredi kartımın şifresini yeni tanıştığım bir arkadasa verdim kafam iyiydi yani yoksa vermezdim neyse sigara alim dedi ver dedi gitti onlarin evindeydik 20 liralik fis getirdi bana.bir sonraki gun alisveris yapayim dedim karttan bakiye yok dedi hesap dokumune girdigimde bir tekel bayiden 380 lira cekilmis oldugunu gordum.simdi cocugu taniyorum sikayette bulunsam parami geri alabilirmiyim veya ne yapmam lazim soguk su icmek haricinde?

o tekel bayine gidip bir araştir muhtemelen kamera vardir kameralardan bakarsın eğer dediğin gibi kullanan oysa şikayet edebilirsin pek birşey çıkarmı sanmıyorum sonuçta kendi rıza ve isteğinle verdiğin için herhangi bir ceza almayabilir.

Yanlislikla cekildiyse sanmiyorum alabilirsin fisiyle birlikte yoksa zor polise git en mantiklisi.

o tekel bayine gidip bir araştir muhtemelen kamera vardir kameralardan bakarsın eğer dediğin gibi kullanan oysa şikayet edebilirsin pek birşey çıkarmı sanmıyorum sonuçta kendi rıza ve isteğinle verdiğin için herhangi bir ceza almayabilir.

Fakat güveni kötüye kullanma olayı filan hic mi sansim yok?

Fakat güveni kötüye kullanma olayı filan hic mi sansim yok?

Yasalarda güveni kötüye kullanma diye birşey yok biliyorum görevi kötüye kullanma var ama diğerinden emin değilim araştirman lazım ama sen onun görüntüleriji bulabilirsen o parayı kullandığına dair onunla çocuğun üzerine gidip korkutup belki paranı kurtarabilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ay oha şjkdldjd

ağzını yüzünü kır hacı

O para dönmez ..
Kredi kartını kaybettikten sonra ilk 24 saat içinde müşteri hizmetlerini arayıp kart kaybı bildirirsen evet geri alabiliyorsun ama senin durumunda kart kayıp olmadığı için ve halen kart kaybı bildirmediğin için problem büyük.

Şüpheli işlem bildirsen o arkadaşını kart kopyalamadan içeri alırlar oda der kendisi verdi, buna 2 de şahit gösterdiği zaman tüm mahkeme masrafları falan üstüne kalır. Yalan beyan vs cabası ..

Geçmiş olsun, birine 50 tl ver bi güzel benzetsin arkadaşını ..

O para dönmez ..
Kredi kartını kaybettikten sonra ilk 24 saat içinde müşteri hizmetlerini arayıp kart kaybı bildirirsen evet geri alabiliyorsun ama senin durumunda kart kayıp olmadığı için ve halen kart kaybı bildirmediğin için problem büyük.

Şüpheli işlem bildirsen o arkadaşını kart kopyalamadan içeri alırlar oda der kendisi verdi, buna 2 de şahit gösterdiği zaman tüm mahkeme masrafları falan üstüne kalır. Yalan beyan vs cabası ..

Geçmiş olsun, birine 50 tl ver bi güzel benzetsin arkadaşını ..

24 saat dolmadı daha arıyimmi bankayı napim?

yani kredi kartını alan arkadaşın vermek istediği mesaj, alkol kötülüklerin anasıdır. tşkler koca yürekli dolandırıcı.

24 saat dolmadı daha arıyimmi bankayı napim?

Sen şimdi o işlemden sonra işlem yapmışssın..
Yani kartın o andan önce kaybettin diye bildirsen bu işlemi nasıl yaptın diyecekler..
Şüpheli işlem bildirirsen arkadaşını alırlar ama çocuk şifresini bile kendi verdi diyecek yani
birde bakacaklar kart kopyalayacak donanım yok çocukta işler sana dönecek.

İşlem yapmadıysan, kartı bir atm ye bile sokmamaktan bahsediyorum..
Müşteri hizmetlerini ara dünden beri kartım kayıp de
Bildiğim kadarıyla ihbardan önceki harcamaların yüzde yüzünü değerlendirmiyorlar.

Icki icince ise yarayan hic bir halt gormedim ben...

bir kere evet hatalisin ama arkadas sifatini tasimayan daha cok hatali (eger o parayi cektiyse)

polise gitmekden baska bir caren yok.

Sen şimdi o işlemden sonra işlem yapmışssın..
Yani kartın o andan önce kaybettin diye bildirsen bu işlemi nasıl yaptın diyecekler..
Şüpheli işlem bildirirsen arkadaşını alırlar ama çocuk şifresini bile kendi verdi diyecek yani
birde bakacaklar kart kopyalayacak donanım yok çocukta işler sana dönecek.

İşlem yapmadıysan, kartı bir atm ye bile sokmamaktan bahsediyorum..
Müşteri hizmetlerini ara dünden beri kartım kayıp de
Bildiğim kadarıyla ihbardan önceki harcamaların yüzde yüzünü değerlendirmiyorlar.

hocam sadece bi marketten alısveris yapim dedim yetersiz bakiye dedi hepsi bu.

Parayı geri almayı geçelim, çocuk ceza alsın diye polise gitsen bile ortada suç niteliği taşıyan bir durum yok.
Polis çocuğu senin suçlamanla ifadeye bile çağırmayabilir..

Parayı geri almayı geçelim, çocuk ceza alsın diye polise gitsen bile ortada suç niteliği taşıyan bir durum yok.
Polis çocuğu senin suçlamanla ifadeye bile çağırmayabilir..

hocam iyi diyosunda benden 20 lira cekicem diye kartı alıyo 380 bir 20 bir çekiyo 20 nin fişini getiriyo bana

Geri