Arkadaşım bana küstü nasıl gönlünü alırım

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Arkadaşım bana küstü nasıl gönlünü alırım,arkadaşımla kavgalıyız nasıl barışabilirim,arkadaşımla aramız bozuk nasıl barışabilirim,arkadaşımın gönlünü nasıl alırım

Önce konuşmayı dene, özür dile, üzüldüğünü ona hissettir. Eğer gerçekten arkadaş iseniz zaten affedecektir. :)

israilin oyunu bunlar. etiket calismasi yapip forumun trajini yukseltiyorlar. biz arkadas tavsiyesi verirken paralar kime gidiyo? israile. bunlar mermi olarak geri donuyor bize iste.

6 yaş grubu mu?? Kreş mi okul öncesi , yuva ya da. O yaş çocukları sorunlarını kendisi çözemez.

Olum kim süper mod yapıyor lan bunları?

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insan sevdiğine hiç küser mii, bu şarkıya dayanabilecek bir insan evladı bilmiyorum, nerede o döngüsel'in çok sevdiği şey

bi dakika

buldum

:cici::cici:

[YOUTUBE]12ctDrIZ6fg[/YOUTUBE]

Kelimeler kifayetsiz.

Yanağına bi buse kondur . :S

Bence gerçekten içten ve samimi bir konuşma, her derde devadır.

Canımı hayli sıkmışsa ne gönlünü alırım. Ne gönlümü almasına zemin olustururum.
Yok sayarım. Ben hataliysam da ulaşması kolaydir benim için. O kalbi kaybetmemek için her şeyi yaparım.

Vesselam, samimi olmali. En samimisinden hem. Hissetmeli sizi.

İkiyüzlüyseniz , karşınızdaki de karakterli biriyse boşa uğraşmayın derim karaktersizliğin telafisi yok :cici:

Benle barışmassan küserim de ;d

Küsüşük ahbabımıza önce Erkin Koray'dan Uzat Serçe Parmağını Küstüm Seninle adlı şarkıyi armağan ettikten sonra ona "Sıçarım senin havana ha, h ı n z ı r." deyiniz. Hemen barışacaktır.

Ya da bırakın gönül yolculuğu yapmaya laik 1i deyildir. ;pup​

Geri