Arkadaş....

Konu sahibi son olarak 5271 gün önce görüldü
Arkadaş….
Ne çok değer ifade eder kıymetını bılenler için ..ekmek su gibi yaşam kaynağıdır neşedir mutluluktur huzurdur..herkez huzuru farklıyerlerde arar belki…
23 yasındayım çok iyi arkadaşlara sahıp oldum..yanı olduğumu sanmıştım…huzunlerıne ortak dertlerıne derman olamasamda bir elim hep omuzlarındaydı..Çünkü o Arkadastı ona ıhtıyacım vardı bana ihtiyacı vardı.. kımseyle konusamadıklarınızı konusursunuz..bazen neşe bazen huzur bazen huzun olursunuz..Arkadaş oyledır ki Gözlerini kapattığında hıc korkmadan kendını ona emnaet edebılmelısın..ßende etmiştim..ama şuu ki herkes aynı deill…ben her gözümü kapattığımda düştüm..
Sizin Arkadasınız Hiç sizi Aldatımı yada kalleşce arkanızdan iş cevirdimi?o farklı dediğiniz arkadasınız herkezden farksızlaştımı?
Bir insanla ıstersen yıllar istersen ömür gecir onu tanıyamıyormuşsun ancak kaybettığınde tanıyorsun yüzünü o zman gösterıyor …ya sizin solan yuzunuz kaybedılen güvenınız?ya ona değer dediniz zaman …geri gelirmi..hepsine bır tecrube bır deneyım deyınce içiniz rahatlarmı?
ßir arkadaş bazen Köpeğiniz kadar olamıyor o sadık Kalır ama Arkadaş Asla ..
Zafiye ARSLAN...

ßir Arkadaşa cwp tı bu :)
ama forumdan deıl yanlış anlaşılmasın (:

Geri