Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o ben işte onlar cıvıldaşırken ben sap gibi boynu bükük köşede kalıyorum helede sinema filan derlerse direk topukluyorum çok zor arkadaş çiftler arasında tek olmak.
* Grup halinde toplanılmıştır ve bir eğlenceye gidilmiştir. Etrafta kaynayan güzeller/yakışıklılar. Sevgilisi olan önüne bakmak zorunda kalırken sevgilisi olmayan adam/hatun etrafı rahat rahat inceleyebilir. :p
çiftlerden biri ayrıldığında araya girmesi, ara buluculuk yapması gereken kişi olarak bellenir kendisi. her iki taraf da kendisine dert yanar, diğer tarafla konuştuğunu bilmemezlikten gelerek iletmek istediği mesajları iletir ayrılan çiftin her iki üyesi de. zavallı sevgilisiz kişimiz ise arada kalır ama çiftler barışana kadar hiç olmadığı kadar önemsenmenin keyfini de çıkarır.
Bu kisi benim ortamda ki diger arkadaslar hep birini ayarlama derdine duserler sonra avuclarini yalarlar. Her bulusmaya mutlaka yeni bir arkadas getirilir vs boyle mutluyum ben arkadasm birakin beni.
En güzelidir, cool olursunuz... Kimseden emir alıyorsunuz hesap vereceğiniz kimse yok, o masada kimse sizin kadar rahat değildir. Hepsi kasıntıdır, hepsi sevgililerinin ağızlarının içine bakar oysa ki sen Ayşeyle Fatmayla telefonda msjlaşırken onlar sadece sana bakmak ve imrenmekle iç geçirirler.
kızsa, o gruba hemen bir erkek entegre edilir ve arası yapılmaya calısınılır(üni ortamlarında sıklıkla görülebilir bi durumdur) yakın kız arkadaşları bu durumu gayet iyi yapar.
sonraki dönemde kızlı erkekli evde yasamaya baslarlar.
erkekse, sap gibi hisseder kendini ve bu saplık uzun zaman alır. erkek arkadasları kızlar kadar bu durumda basarılı degillerdir.