Arkadas grubunda herkesin farkli kafa, farkli karakter olmasi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Hani en azindan biryerden bir benzerlik falan olur diyecegim de, o da yok. bu insanlar nasil bir araya gelmis arkadas olmus cok enteresan be. iste bunu yazarken bile diyorum ki aha aynen bizim arkadas grubu. hepimiz okadar farkli, okadar degisik insaniz ki birbirimizden. gorunus, giyim tarzi, meslek, egitim, karakter, sevdigimiz sevmedigimiz seyler. bizi bir arada gorenler hep iki defa bakarlar. arada akillarindan geciyordur "bu grup ne alaka?" diye. simdi nerden aklima geldi bilmiyorum ama cet donemi hapishanede yatmis, gazetelere cikmis birisiyle yazismis oldugumu hatirladim. adam birini vurmus. inandim mi? yoo. inanayim diye ayri ayri takla atiyordu. yani bir insan bunu niye anlatir ki zaten ovune ovune anlamamistim. iste dusunun ki bu adamin en yakin arkadasi imam. bambaska kafa. bambaska yasam. bambaska hatalar, imtihanlar. iste oyle birsey.

Arkadaşlarımın çoğu ile benim de birçok açıdan alakam yoktur ancak çok iyi anlaştığımız da bir gerçek.:) Birbirinin aynı düşünen ya da konuşan insanlardan şahsen ben sıkılıyorum. Ne kadar farklılık olursa çok daha iyi ve böylece üzerine tartışacak konularımız da oluyor.

Benim bi şey yazmama gerek kalmadı.

ben böylesinin daha iyi olduğuna inanıyorum. ortak vicdani değerlerde buluştuğumuz sürece ve adaleti merkeze aldığımız sürece birçok farklılığın göz ardı edilebileceğini düşünüyorum arkadaşlık ilişkilerinde. bir arkadaş grubum var, karakterlerimiz ve dünyaya bakış açımız farklılık gösteriyor ama çok eğleniyoruz. sürekli konuşuyoruz, olmadığımız masa yok... birimiz mesela en küçüğümüz aramızda tek evli olan, tam bir apartman yengesi dksj istiyor ki hepimiz evlenelim... birimiz çok asabi, ne zaman yükseleceği belli olmuyor, biri tam bir aşk kadını... biri hassas ve alıngan ksjs sanırım en büyül ortak noktamız timboo'yu sevmemiz dkdk neyse farklı mahallelerden olmak iyidir, ufkunuz açılır. hem eğlenirsiniz.

Herkesin ayni olmasi sıkar zaten. Benim cevrem de hep benden cok ayri kisiler olur hep. Farkliligi seviyorum heralde yoksa sıkılırım

Geri