Arkadan vermeyen kalmasın

Konu sahibi son olarak 662 gün önce görüldü
Otobuslerde söfor tarafından soylenen soz. sımdılerde arkadan basmayan kalmasın seklınde duyabılıyoruz.ıcımız fesatsa her turlu pıse cekebılırız :heyoo:

konuya epey bir hırsla girdim.
Neyse başımı eğip gidiyorum.

Böyle bir konuyu ben acsaydim, konu 32 mesaja ulasmisti.
ve sonra linc edilmistim.
Sonra da konu cöpe tasinmisti hee :cigaraci:

GERZOMAT : sutu seven kamyoncular
Batesmotelpro isimli youtube hesabi
Ve buz gibi biraderler tiplemesiyle meshur olan

3 youtuber in gecen sene fenomen olmasini sagladigi espiri

Espirinin telif hakki olmadindan zamanla herkezin yapmaya calisip kusma raddesine getirip kolpalastigi hunhar espiri olarakta bilinir ne dielim eden bulur....dioruz ve espiriyi halka acik yerde ulu orta solicek espiri yetersizliginden olucekken bu espiriyle tekrar hayata donen insanlarin insafina birakioruz meydani

Şöförde,"ücret vermeyen kalmasın" desin bizahmet :)

ben hiç duymadım böyle bir cümle. "Ücretini uzatamayan var mı?" derler genelde :)

Mesajlardaki hiçbir lafa rastlamadım şimdiye dek.. Kaç yıllık minibüs yolcusuyum oysa..:T:

Başlığa bakınca akla ilk geleni söyleyecek kadar cesur olduğuna inanmamıştım zaten :))

Kaldı mı ki zaten ya?.

Minibüste tabi.

Dersin birinde sosyometri tekniğini işliyoruz. Ucu sivri ve top gibi şekiller vardı kadın ve erkeği simgeleyen. Ben de bir anda top gibi olanlar erkek mi hocam demiştim. Sınıf kopmuştu. sklsj
O geldi aklıma.

sizi orasını tüketmişler demekki slslsji

Fesatligin bu dozu,türk mizah anlayisi.
Gülüyoruz.

Yıllardır minibüse binerim hiç duymadım.
Sade nin dediği gibi ücretini vermeyen var mı diye sorulur

Basligi okuyunca baska seyler geldi aklima ne diyor ln bunlar diye neyse ki ben fesatmisim:)

Bizim buralarda minibus yok o sozude hic duymadim kavga cikarir bu soz;)

Geri