Arka Sokaklar yeni sezonda çalan şarkıyı dinle

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
[YOUTUBE]IRWk9Ps6fYM[/YOUTUBE]

Bir gece vakti yollara düşsem
Gitarımı kapsam pencerene gelsem
Çalsam çalsam söylesem
Bebeğim olur musun?
Olmayacaksan söyle de bileyim
Zaten çok yorgunum​

Arka Sokaklar 398.Bölümde Çalan Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum Şarkısını Dinle

arka sokaklar dizisi 398. bölümde çalan işte gidiyorum şarkı sözleri, arka sokaklar dizisi 398. bölümde çalan işte gidiyorum şarkısı dinle, arka sokaklar dizisi 398. bölüm şarkısı dinle, arka sokaklar dizisi 398. bölüm şarkısı, arka sokaklar dizisi 398. bölümde çalan şarkı, arka sokaklar dizisi 22 nisan çalan işte gidiyorum şarkısı dinle

[YOUTUBE]pwjLLUzA9QY[/YOUTUBE]​

Arka Sokaklar 400. Bölümde Çalan Göklerde Kartal Gibiyim Şarkısını Dinle

arka sokaklar dizisi 400. bölümde çalan göklerde kartal gibiyim şarkı sözleri, arka sokaklar dizisi 400. bölümde çalan göklerde kartal gibiyim dinle, arka sokaklar dizisi 400. bölümde çalan göklerde kartal gibiyim dinle, arka sokaklar dizisi 400. bölümde şarkısı, arka sokaklar dizisi 400. bölümde çalan şarkı, arka sokaklar dizisi 06 mayıs çalan göklerde kartal gibiyim şarkısı dinle

[YOUTUBE]1v5YOTuyD2Y[/YOUTUBE]​

[YOUTUBE]bLm58DiPvyk[/YOUTUBE]

Arka Sokaklar 403. Bölümde Çalan Al Başımdan Bu Dertleri Dinle

arka sokaklar 403. bölümde çalan al başımdan bu dertleri şarkısı dinle, arka sokaklar 403. bölümde çalan şarkıyı dinle, karka sokaklar 403. bölümde şarkısı, arka sokaklar 403. bölümde çalan şarkı, arka sokaklar 20 mayısta çalan al başımdan bu dertleri şarkıyı dinle

[YOUTUBE]_SDyI7FilSw[/YOUTUBE]​

Arka Sokaklar 408.Bölümde Çalan Bir İhtimal Daha Var Şarkısını Kim Söylüyor,arka sokaklar son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,arka sokaklar sezon finalinde çalan şarkıyı kim söylüyor,arka sokaklar 408.bölüm sezon finalinde çalan şarkıyı kim söylüyor

Müzeyyen senar söylüyor.​

Arka Sokaklar 408.Bölümde Çalan Bir İhtimal Daha Var Şarkısının Sözleri,Arka Sokaklar 408.Bölümde Çalan Bir İhtimal Daha Var Şarkısı Sözleri,arka sokaklar son bölümde çalan şarkının sözleri,arka sokaklar sezon finalinde çalan şarkının sözleri

Bir ihtimal daha var
O da ölmek mi dersin
Söyle canım ne dersin
Vuslatın başka alem
Sen bir ömre bedelsin

Sükut etme nazlı yar
Beni mecnun edersin
Vuslatın başka alem
Sen bir ömre bedelsin​

Arka Sokaklar 408.Bölümde Çalan Bir İhtimal Daha Var Dinle,Arka Sokaklar 408.Bölümde Çalan Bir İhtimal Daha Var müziğini dinle,arka sokaklar son bölümde çalan bir ihtimal daha var müziğini dinle,arka sokaklar sezon finalinde çalan müziği dinle

[YOUTUBE]R_p16pKvgig[/YOUTUBE]​

Arka Sokaklar Dizisi 434. Bölümde Çalan Şarkı

arka sokaklar 24 mart 2017 şarkısı kim söylüyor, arka sokaklar dizisi 434. bölümde çalan şarkının adı nedir, arka sokaklar dizisi 434. bölümde çalan şarkının sözleri, arka sokaklar dizisi 434. bölümde çalan şarkıyı dinle, arka sokaklar 434. bölümde çalan şarkıyı kim seslendiriyor, arka sokaklar dizisi 434. bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Arka Sokaklar dizisinin 434. bölümde çalan şarkı Aytekin Ataş - Üryan Geldim şarkısıdır.

[YOUTUBE]N4Qf08-Zcq0[/YOUTUBE]​

Aytekin Ataş - Üryan Geldim Şarkı Sözleri

Üryan geldim gene üryan giderim
Ölmemeye elde fermanım mı var
Azrail gelmiş de can talep eyler
Benim can vermeye dermanım mı var

Dirilirler dirilirler gelirler
Huzur-u mahşerde divan dururlar
Harami var deyi korku verirler
Benim ipek yüklü kervanım mı var

Karac’oğlan der ki ismim överler
Ağu oldu yediğimiz şekerler
Güzel sever deyi isnad ederler
Benim Hak’tan özge sevdiğim mi var

Arka Sokaklar Dizisi 447. Bölümde Çalınan Şarkı

arka sokaklar dizisi 447. bölümde çalan şarkının adı nedir, arka sokaklar dizisi 447. bölümde çalan şarkının sözleri, arka sokaklar dizisi 447. bölümde çalan şarkıyı dinle, arka sokaklar dizisi 447. bölümde şarkıyı kim seslendiriyor, arka sokaklar dizisi 447. bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Arka Sokaklar dizisinin 447. bölümde çalan şarkı Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde Mi Kalır şarkısıdır.

[YOUTUBE]fU4HulT0ib0[/YOUTUBE]​

Bu hayat böyle mi olur?
Düşen hep yerde mi kalır?
Gün olur belin doğrulur,
Kim n'olacak belli mi olur oy.

Hayat denen sonsuzluğun,
Karşısında bir çocuğuz.
Düşe kalka büyürken,
Kalkamayız bir çoğumuz.

Bu hayat böyle mi olur?

Gün olur belin doğrulur,
Kim n'olacak belli mi olur oy.

Ama bitmez yolculuklar,
Belki biraz canın yanar.
Düştüğün yerde doğrulup,
Başlar yine ilk adımlar.

Bu hayat böyle mi olur?
Gün olur belin doğrulur,
Kim no'lacak belli mi olur oy.

bu filimdeki figiran lar artık sac sakal degiştirerek tekrar giriyor cıkıyor bu kadar bolümden sonra figiran mı dayanır o da var :D

Joulex emegine saglık

Geri