ArifÇ.

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Elin güzeli bitmez.
Nerede güzel görsem asik olurum.
Sanirim ben güzel seviyorum.
Arif sende cok güzel bir insansin.
Insana garip bir güven verebilecek gibisin.
Ben o ihtimali sevdim.
Asiri derece flörtöz olman bunu degistirmez.Ben o ihtimali de sevdim.Kalbinin binbir parcalara bölünüp karahindiba gibi buldugu yere yapismasi ihtimalini bile sevdim.
Yer mi yapiyorsum yol mu onu anlayamayisimin ihtimalini bile....anladin sen.Hikayelerinin sonunun gelmeyisinin nedeninin yolcu olabilme ihtimalini ayikliyorum.
Kelime cambazi cümle hirsizi.ddddddddd
Hayata mi güzel bakiyorsun yasama mi?
Ben o iki ihtimali de sevdim.
Kisacasi sevilesi bir insansin.
Her sey gönlünce olsun.
Mutlu bayramlar efendim.

Çok şaşkınım şuan, hani hiç sevmiyordun Arifcyiii

Bizi kullanma ihtimalini sevdim Arif beyin, @ZeL.

eğlenceli ve esprili biri mizah anlayışı güzel sevimlide nazar değmesin kardo

yazar kişiliği ile anıyordum..... instagram profilini inceleyince bölümdaş olduğumuzu gördüm..... hatta iki arkadaşımız da ortak..... az daha zorlarsak akraba çıkabiliriz....

Sasirtti. Durdurun otobusu bir hikayem var kitabini okuyacagim.

Cengiz olmaktan vazgeçmedi vazgeçmiyor çok tatlı :D
Zeki, kültürlü,kıvrak zekalı, çok efendi çizgisini kendisini konu ne olursa olsun bozmadı bu devirde böyle erkek kızlar bir daha düşünün derim neyse neyse maşallah bırakarak kaçalım..

Ben onun şapşal enerjisine bayılıyorum sklks Eğleniyorum okurken. Gerçekten güzel kalpli biri. Her güzelin bir kusuru olduğu gibi onun kusuru da her çiçekten bal almak istemesi ama bunu yaprken de sempatik kızamıyorsun. Giderse üzülürüm. Sen kal ben gideyim. Skljslak

Agam buralara yazsam ne sen foruma girebilirsin nede ben.
Jdkjdjdd
Kelime canbazına selam olsun.
Cümlelere raks ettiren adam!

Arifin karakutusu judge demek sklks

Nickiyle Behzat Ç.'nin aklıma gelmesine sebep olan eski yönetici.

Hiç anlaşamadık ama dünya yansa rahat ve umursamaz halleri hoşuma gidiyordu hiç sinirlenmiyordu mesela :)

Geri