ArifÇ.

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Arif dostumun uye sozluk konusunu acmak bize dustu.

Burada pek bilinmesede kendisi yazardir.

Benim bildigim yayınlanan kitaplarindan bazilari ;

Kadran dergide de bazi yazilari var, okumak isterseniz linki birakiyorum.

Forum uzerinde biraktigi izlenime gelirsek, neseli , eglenceli kimseye zarari dokunmayan piril piril bir kisiliktir kendisi. Severiz.

Şu an bütün büyüsü bozuldu :(

ben sinsirella sinsirella takılıyordum ne güzel, herkesle tanışıp hikaye topluyordum kendime :(

Ah be X :D

• Beğen
Tepkiler: X
Arif kardeşimiz iyidir cana yakındır.Eskilerden tandiğimiz iyi ki var dediğimiz

Rota yeniden hesaplanıyor... jdşdkdşdj

Arif’i sadece yorumlarından biliyor ve seviyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin ^^

Çeşme kalesine çıkıp seni yenicem ulan yunanistan demişliği vardır kendisinin! Severiz çiçek’i.

Irc forum meğer Anadolu toprakları gibiymiş,
Deşeledikçe ne hazineler çıkıyır:)

Gerçekten hoş sohbet kaliteli biri olduğu çok belli oluyordu
Üyelerle güzel, seviyeli diyaloğları var,
Fazla bir tanışıklığımız olmadı kendisiyle ama
Uygunsuz bir yönüne ben rastlamadım

Şu an bütün büyüsü bozuldu :(

ben sinsirella sinsirella takılıyordum ne güzel, herkesle tanışıp hikaye topluyordum kendime :(

Ah be X :D

Sen benim hikayemi yaz, bu uyelerin cektirdilleri 3 cilt roman olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Foruma geldiği günden itibaren gerek enerjisi gerek mizahı ile gönülleri fetheden arkadaşımız.
Forumun dinamosu, vesselam.

arifçe bey, şimdi de alıntı yapınız diye size yazıp durmasınlar... aman dikkat.
eskiden beri aşinalığımız vardır, tanışıklığımız yoktur ama önemi de yoktur, illa tanımak gerekmiyor sonuçta değil mi? yeni kitabında umarım forumun güzel olduğu kadar küstah, küstah olduğu kadar zeki, zeki olduğu kadar tatlı, tatlı olduğu kadar biricik baş kahramanını melo olarak yazarsın... yoksa küserim.
bence kendi halindeliğiyle gayet iyi, eğleniyor geçiyor, bazen çok alıntı yapınca yıldırıyor bizi ama meşhur tabirimizle ''ben bi zararını görmedim...'' diyoruz, sanki ne göreceksek.
leyla'yı bekledik, sırada şebnem'i beklemek var dimi sevgili tefosu?
başarılar, her yolda...

Arif severim ya :D
O benim habercimm sjsk
Bide terazi burcu işte kendini heryerde belli eder ama biraz duygusal olanından olma ajsks.
Yazarım yine .

Pek tanımıyorum kendisini sadece gözlemleme diyelim :) Değişik bir enerjisi var bazen eleştirel yaklaşıyor ama kırmıyor kimseyi, sevimli bir tarafı var kızmak pek mümkün değil kendisine. Buradaki birçok kişiyi iyi bir şekilde gözlemliyor kime nasıl davranacağını çok iyi biliyor :)

Ne desem ne desem, yapmacıkça yeaa çık tınımıyırım ihiihihi demek dışında şunu diyebilirim ki çok muzip eğlenceli vede paylaşımları falan baya şirince minik eleştirim de beni eski manitom konusunda az hırslandırmadı neyseki oyununa gelmedim AKA.

@ArifÇ. tam ben gelip üye konunu meraktan açacakken açılmış olduğunu gördüm. Kitaplarının türü nedir, bir de konuların aşk üzerine galiba? Hangi yılllarda yazdın bunları? Esas mesleğin ne, hobi olarak yazdığını düşünüyorum.

Arif cok poncik biri.
Sohbeti muhabbeti eglenceli.Kasmiyor.
@ZeL ile iyi ortak oldular.
Yazdim bunu ZeL.

• Üzgün
Tepkiler: ZeL
Aaa.. arife bak sen kitaplari da varmis. Helal be arifo! Hadi herkes arifin kitabini alsin. Arif gelirleri bana gondersin. Meloyla yiyelim.

Geri