Arif V 216

Konu sahibi son olarak 573 gün önce görüldü
Henüz gidemedim ama önümüzdeki haftasonu planım:u2:
Ama nedense çok beğeneceğimi düşünüyorum:aeg:

gora beklentisi ile gidilmezse gayet eğlenceli bi film. aşırı komik değil ama ben beğendim. cem yılmaz para kazanmaktan ziyade önce izleyici keyif alsın derdinde bence. bi sıralama yapacak olsam gora>arif v 216>arog derim.

Ay ben gitmedim ama "anacım beklentiyi yüksek tutmayın, gülmek için değil yapılan göndermeler için gidin" kafasını anlamıyorum. Elbet beklentimiz var. Yoksa neden tercih edelim. Bi de şey var. "Bu tarzı cem yapmasa başkası asla yapmazdi" kafasi. Ya arkadaş adam güzel adam. Akıllı adam. Bizde kredisi yüksek. Osursa da alkislayacaz sıcsa da. Olay budur. Elestirmenlik kasmanin manası yoktur.
(Yorum ustte yazılanlara değil, altta yazılacak olanlara cevaptır. Şüphesiz ben ileri görüşlü bir insanım)

Yıkılıyo ayça beğenmemiş

olaylara Projektörle bakıyor onun icin cok ileri gorüşlü ...
Konuya gelirsek bu hafta sonu gidemedik fırsatımız olmadı hafta ici vakit bulursak gidecegiz.

Seni açmaz hacım. Abdülhamidli birşeyler varsa ona gidiniz.[/B]

sinemaya gitmek isteyip gidemeyenler bi vesikalık bi filtreli fotoğraf ile ö.m yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Cem yilmaz in aldigi kilolar kalp ben xd
Film de guzeldi, begendim, bi daha olsa bi daha da giderim. Gidelim mi ahsgsjs

Güzel film 100.000 lira bölümünde öldüm :D

Cem Yılmazdan bir türlü hoslanamadim artı kendi söylediği lafa kendisinin gülmesi yok mu manyak ediyor beni. Uzun bir süre espiri yapmasa çok iyi olur

Affedersiniz .ok gibi olmuş.Çok sıkıcı geldi.Bana göre Cem Yılmaz'ın en kötü filmi.. Acaba çok mu abartıyorum diye düşünürken salondan çıkanların hoşnutsuz homurdanmalarına tanık oldum.Yine de millet dur bakim nasıl olmuş diye izliyor -.-

Fılm 1960'lı yılları ve gunumuz Turkıyesı'nı guzel mukayese etmıs. Fılmde cok fazla ıronı ve gonderme var.

Hatta dugusallık da var. Kerem Alasık'ın babasına veda sahnesındekı detay guzeldı. Sadrı Alasık öldügunde babasına veda edemedıgı ıçın fılmde veda ettırmesı etkılenmeyecek gıbı degıldı.

Cok ince detay ve ayrıntılara yoğunlaşan cesur bır adam Cem Yılmaz.

Cem Yılmaz ne yapsa gıderım ızlerım gulerım ben. Akıllı adam. Kotu fılm degıldı.

Çok güzel filmdi bence, abim gelsin bir daha gideceğim onunla, güldüm de ayrıca ben :d
Geçenlerde bir eleştiriye tanık oldum, "bel altı esprilerden başka bir şey yoktu adam gibi" tadında, yani kusura bakmayın ama sağlam esprileri yakalayamıyor olmanız asla bu filmi yapan adamın problemi değil.

İçindeki küfürler olmasa çocuklarda izleyebilirdi. Büyükler gönül rahatlığıyla eğlene eğlene izliyebilir.

İdare eder bir filmdi, çok gzl değildi,ikinci kez asla izlemem.

Benim kızlar çok istiyor bir sorun olmazsa yarın izlemeyi düşünüyoruz, beğenenler kadar beğenmeyenler de var izlemeden bir şey söylemeyeyim.

Geri