argoyu "küfür" sayıp adam banlamak

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Hiç şaşmamak gerek. Bende itaat etmedim diye ( admine) keyfi banlandım. .

Referandum yapalim. Bunun icin.

Black. ban yiyince ne oluyor ?

"Ben admin olsaydım önce kendimi banlardım , insanlarla birlikte acı çekmeyi öğrenemediğim için."
Cesar Mendoza

Black. alıntı yapmak yasak sil çabuk fırça yedim zaten :p

Tamam heLen etiketliyim madem .d

Başlığın aksine birçok küfrü argo sayıp cezalarını az olduğu fikrini savunuyorum.

Buda konunun göreceli olduğunu ifade eder.. Her kültürün farklı hassasiyetleri olabuluu
Onun soruna giden soonun zoruna gitneyiverir..
Cenemizi efendilogimize yaraşır biçimde açmak en tatlısı :sevimli:

Mesela benim lügatımda da argo diye geçen ama küfüre bin basacak kelimeler var kullanıyor muyum hayır :T:
Kullanmak istiyor muyum evet:T:

İlk defa mı başına geliyor? :T:

"La bu climax size ne etti gardaşım" şeklinde replik kurmama neden olan konu başlığı.

Gündelik yaşamda kullanılan bazı argo kelimeleri sansürlemekle yetinen bir yönetici olarak aleni küfür olmadığı müddetçe müdahalede bulunulmaması gerektiği, heleki söz konusu siyasi konular olunca her tarafa biraz daha toleranslı olunması gerektiğini(çünkü genelde tahrik karşılıklı oluyor ve atmosfer bazen fevkalade gökkuşağının kızılına boyanabiliyor) düşünenlerdenim.

Elbette şairin dediği gibi yeri geldiğinde g.te g.t demek gerekir, lakin bu mümkün mertebe en son şey olmalı ve bu yolda harakiri yapan üye her zaman gözümde banlı da olsa saygındır. Öldükten sonra hakkı teslim edilen bir sanatçıdır. Vesselam.

Küfürü argo sanıp banlamamak, şeklinde çeşidi de vardır.

Bkz. Küfüre argo deyip sıyrılmaya çalışmak.

Bu versiyonu daha trajikomik

Abicim karıncanın belini incitmeden kullanacaksın argoyu, o zaman çok şeyapmıyolar banlamıyolar, lüfer ya yıllarımızı verdik bu işe.

İmzamdaki "işine baksın herkes"ten ban verenler argoya ne yapmazlar. :d
Trajikomik olan yanı da hadi bazıları hazımsızlık edip raporladı banladınız. Benim banım açıldıktan sonra kaç gün aynı imzayla gezdim silen bile olmadı. Şlkjlk

Geri