Ares Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4679 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında kendimi pek anlatmayı sevmiyorum zaten kendini kolaylıkla ifade edenler grubuna girdiğimde pek söylenemez hem ufaktan anlatayım kendimi dedim hemde peri baya baskı yaptı :D
İsmim çağlar 21 yaşındayım erzincan doğumluyum üniversiteyi mersinde okudum psikolojik danışma ve rehberlik okuyordum 3.yılımda malesef bırakmak zorunda kaldım yani tam üniversiteyi bitirdim denilemez malesef aslında eğitimime önem veren birisiydim ama ailevi zorunluluklar çıktı karşıma bende bırakmak zorunda kaldım ve tekrar eğitimime devam etmeyi şu sıralar istiyorum ve düşünüyorum aslında..
Babam büyük bir rahatsızlık geçirdi ve ailenin en büyük oğlu olarak onun işlerini devam ettirmek bana düştü bu da zaten benim eğitimime neden ara verdiğimi açıklıyor :)
Şu sıralar istanbul'dayım babamın işleri ile ilgileniyorum ileriye dönük bir planımda yok çünkü şuan tek isteğim babamın yeniden eski sağlığına kavuşması yani tek düşündüğüm bu.

Teşekkür ederim :)

Çağlar, memnun oldum seni tanıdığıma. Babana da acil sifalar diliyorum. Eğitimini devam ettir bence çok güzel bir bölüm okuduğun çünkü. Her şeyin gönlünce olması dileğimle. ;)

Çağlar, memnun oldum seni tanıdığıma. Babana da acil sifalar diliyorum. Eğitimini devam ettir bence çok güzel bir bölüm okuduğun çünkü. Her şeyin gönlünce olması dileğimle. ;)

Çok teşekkür ederim,amin inşallah :)

Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda eski sağlığına döner.

Bu kadar kısamıydı ya isan biraz daha bişeyler eklerdi dimi :p Babanın işi neydi ki sürdürüyosun şimdi :)

Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda eski sağlığına döner.

Bu kadar kısamıydı ya isan biraz daha bişeyler eklerdi dimi :p Babanın işi neydi ki sürdürüyosun şimdi :)

Teşekkür ederim amin inşallah yeterli o kadar ya fazla anlatmayı sevmiyorum kendimi :)

Seni tanıdığıma çok memnun oldum cnm :cici: Allahım babana acil şifalar versin Perii umarım Areside kaçırmazsın :D:D

-Allah Şifalar Versin Öncelikle Babacına. Allah Başımızdan Eksik Etmesin Onları.
Yaşının En Güzel Baharındasın,İlerki yıllarda okulunu devam ettireceğinide Umuyorum..

-Allah Şifalar Versin Öncelikle Babacına. Allah Başımızdan Eksik Etmesin Onları.
Yaşının En Güzel Baharındasın,İlerki yıllarda okulunu devam ettireceğinide Umuyorum..

Allah razı olsun amin teşekkür ederim henna çok sağol :)

Seni tanıdığıma çok memnun oldum cnm :cici: Allahım babana acil şifalar versin Perii umarım Areside kaçırmazsın :D:D

Doğu ile tanıstırmıstın beni adam bir kere naber demedi bana :D Ben kaçırmadan adam kendi kaçıyor zaten :D Ben kaçırmam kız :D bunda kaçacak göz yok sanki :p

Doğu ile tanıstırmıstın beni adam bir kere naber demedi bana :D Ben kaçırmadan adam kendi kaçıyor zaten :D Ben kaçırmam kız :D bunda kaçacak göz yok sanki :p

dogu şekerdir yaa sen git bulaş ona :D:D yeter aresi taciz ettiğin sıra doguda:D:D

öncelikle geçmiş olsun kardeşim bilirim bu durumu benimde babam 6,7 ay önce felç geçirdi ve bütün sorumlulukları üstüme kaldı bi anda zor oluyor ve benimde tek dileğim sağlığına kavuşması şuanda benzer bir yoldayız umarım iyileşir bir erkek için baba gibi sağlam bir duvar asla olmaz:) seni tanımak güzeldi

dogu şekerdir yaa sen git bulaş ona :D:D yeter aresi taciz ettiğin sıra doguda:D:D

Olmaz ilk adım erkekten gelmesi lazım :D ilk ares yazdı sonradan ben susmadım o ayrı bir olay :D ya basak profilde 25 saniye beni çok rahatsız ediyor 2 kişi ile hızklı yazışmamı engelliyor git su emreye de 25 saniyeyi kaldırsın tek şikayet eden ben olduğum için kaldırmıyor onu :D

öncelikle geçmiş olsun kardeşim bilirim bu durumu benimde babam 6,7 ay önce felç geçirdi ve bütün sorumlulukları üstüme kaldı bi anda zor oluyor ve benimde tek dileğim sağlığına kavuşması şuanda benzer bir yoldayız umarım iyileşir bir erkek için baba gibi sağlam bir duvar asla olmaz:) seni tanımak güzeldi

Teşekkür ederim kardeşim inşallah :)

Olmaz ilk adım erkekten gelmesi lazım :D ilk ares yazdı sonradan ben susmadım o ayrı bir olay :D ya basak profilde 25 saniye beni çok rahatsız ediyor 2 kişi ile hızklı yazışmamı engelliyor git su emreye de 25 saniyeyi kaldırsın tek şikayet eden ben olduğum için kaldırmıyor onu :D

senin kadar çeneleri yok insanların şaşık:D üzgünüm yazmasam olmazdı:D

kusuruma bakma Ares :)

senin kadar çeneleri yok insanların şaşık:D üzgünüm yazmasam olmazdı:D

kusuruma bakma Ares :)

Ya bana işkence o :D hızlı yazınca diyor 11 san,iye bekle yada 7 saniye bekle :D ay ben beklemeyi sevmem :D

ares sen benimde kusuruma bakma :D yazayım ben hitin çoğlaır :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri