Arda'nın Seyir Defteri

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle aman aman şeyler paylaşmayacağım. Rituel haline gelmiş yaşantımdan alıntılar ve ruh halimizi anlatan parçalarla seyir defteri başlasın ;)

Dün akşam 11 den beri en az 30 kere dinlemişimdir sanırım.
Duygularımın katili olmaya mecburmusun Gökhan

[YOUTUBE]7lWY-b1fBWA[/YOUTUBE]

hayırlı olsuunn :) şarkıyıdsa pek severiimmmm :cici:

Teşekkür ederim evet benimde çok sevdiğim bir şarkı :)

Bu gün hiç sigara içmedim . Zaten uyandığımda saat 2 sularıydı. Bu saate kadar da boş boş şeyler yaptım. Dışarı çıktım , bir kaç tane hatırı sayılır dostumla zaman geçirdim. Yine bir halsizlik ve kusma hakimdi bu günde ama burnum kanamadı bu sefer tabi baş dönmesini saymazsak. Biraz sonra işe gitmek üzere evden çıkacağım yine gecenin bir yarısı kan çanağına dönmüş gözlerimle zombi gibi işyerinde sabaha kadar bekleyeceğim. Sabah gelince bi kaç satır karalarım belki.

Görüşürüz...

Henüz yeni uyandım bakma öyle uyuduğumda sabah 10 du. Dün gece gayet güzeldi ya harbiden uzun zamandır böyle keyif almamıştım. O kadar sıkıntı ve iş yerindeki stresin arasında tamamen moral depolamama ve kendimi mutlu hissetmeme sebep bir şey vardı iyiki vardı hani yoksa sabah olmazdı sanırım bilemiyorum. Kendisine de söyledim onunla konumak gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ama dün gece sanırım uyuyakaldı :)

Bak yine ben geldim. Bir geceyi daha devirip doğan güneşe selamımı verip günaydın dedikten fakirhaneme geldim. İş yerinde geçen monoton bir geceydi. Tabi son iki gecedir olan güzellik dışında rituel gecelerden bir tanesini daha bitirdim. Şuan kahvemi aldım elime bi tanede sigara yaktım. Arka fonda duyguların katili Gökhan Türkmen çalıyor yine. Sigara yasak ama bu sabah bu yasağı çiğnedim. Zaten güzel olan herşey yasak bu dünyada onu da anlamış değilim.

Bir de şunu anlamıyorum ; Dünyada bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız bir türlü çözemedim. Ve uzun bir süre de çözebileceğimi zannetmiyorum. Her neyse uyuyup uyumamak arasında gel gitler yaşıyorum. Beynim uyumamı söylüyor, uyuyup dinlenmem gerektiğini emrediyor ama böyle içimde gizli kalmış bir yerlerden bir ses te uyuma boşver diyor. Sen olsan benim yerimde ne yapardın :)

Bir de şu var ; Bütün aşklara inat acı çekmeyi özledim ;)

Günaydın, gözünü açar açmaz ilk iş sigara içmek olurmu ?

[YOUTUBE]mnnuqQx0prM[/YOUTUBE]

Sende biliyorsun kötü bir huyum var. Bir anda sinirlenirim, kızarım. Kimi zaman okuduğum bişeye kimi zaman gördüğüme, ya da öylesine pat diye kızarım. Kızarım sinirlenirim ben

Uzun bir aradan sonra dün gece Bağ Evi ...

cvbdf.jpg

Sanırım bir sorun var​

Bakkala gidiyorum diye evden çıkıp bi 10 sene kaybolasım geliyor ortalıklardan. Telefonu kapatıp rast gele bir şehire bilet alıp gitmek. Oradan da sıkılınca yine ras gele bir şehire gitmek, oradan da sıkılınca en son gidilecek yere gitmek

Ne gariptir bazen konuşmak ister insan, ama konuşamaz ya da konuşmaya fırsatı olmaz. Bu durumda da haliyle susmayı tercih eder. Aslında susmakta çok şey anlatır bazen tabi anlayabilene. Birileri birilerine değer verir ya da veriyormuş gibi görünür. Sonra kendini değerli hissetmene neden olur. Ki bu gariptir çünkü hissettikten sonra nedense uzaklaşırlar senden. bu tıpkı onlarda gidecek diye sevmekten korktuğum insanlar var sözü gibidir...

Zaten gerçek olamayacak kadar güzel ki

Kalbinden başlarsın üşümeye​

Günaydın günlük. Biliyosun dün gece sinirliydim aslında sinirli değildim ama eve gelnce pc başında gördüklerim sinirlendirmişti beni. Her neyse sonuç itibari ile sinirli olsada sonradan çok güzel bir geceydi. Şuan uyandım yine baktım ama yine sinirlendim ...

Öncelikle koca şirkette beni tek başına bırakıp halı saha maçına giden arkadaşlara selam olsun... :)

Sonrasında yazdığım her kelimede kulaklarını çınlattığım müdüre selam olsun :)

Ve bu satırları yazan Arda' ya da azminden dolayı helal olsun :)

Yorgunluk uykusuzluk hepsi hikaye hepsi geçici. Bir çift tatlı söz, güzel bir ses duymak herşeyi bitirir ;)

[YOUTUBE]jCenKodU3Qk[/YOUTUBE]

Ne yazacağımı bulamadım bende şarkı ekledim

Benim her günüm aynı o yüzden günlük münlük yok kapandı...

Velhasılı kelam nerede kalmıştık ?

Dün günün başlangıcından şu satırları yazdığım ana kadar çok b.k tan bir gündü. Günün kötü olacağı ilk başlarda kendini belli etmişti zaten. Küçücük pazar günü hastanede son buldu. Sonra eve geldim yemek filan derken bilgisayarı açtım, açmaz olsaydım keşke...

Evden sinirli çıktım ve bu iş yerinde yine terör estireceğim in işaretiydi ki öylede oldu. En sonunda elemanın birisi dayanamadı ve sizde zerre kadar merhamet yok dedi postayı koydu iyimi. Hal bu ki bilmiyor içimizde ki merhameti şartlar bizi bu duruma sürükledi onu da bilmiyor. Her neyse ne hikmettir ki kendimi zinde hissetmeme rağmen sabahın 5 inde birden bütün ışıklar gözümde söndü sanki. Gözümü açtığımda da o bağırıp kızdığım eleman abi abi iyimisin diye sayıklıyordu. Aslında o da biliyor onları ne kadar çok sevdiğimi ama bazen böyle sinirli olunca birilerini kurban seçiyorum sanırım ... Her neyse Paşa ben yatıyorum artık gündüz 1 buçuk yada 2 gibi uyanırım sanırım. Ha unutmadan '' Arkadaşmışız ''

Hadi hoşça kal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri