Arda

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foruma yeni katılmasına rağmen aramızda çok güzel yer edinen abimiz.
BahaneChat'in olmazsa olmazı dj'i,
Ağır kişiliği ile sevilen sayılan karakter,
Forumda şu aralar Aktifliğinin azaldığını hissettiğim Yöneticimiz :p

* ForumBahane ve BahaneChat'in vazgeçilmezlerinden.

* Kişiliğine hayran olduğum yegane kişilerden.

* Karşimmmmmmmmm o beniimmmmmmmm :p

Arda ile keşke daha samimi olabilsek... Samimi olmak istedim biri
Ciddi üye işte konuşmaz sohbet etmez , profilinide kapadı artık yazamıyorum ona..
Hiç konuşmasaktan uzaktan seviyorum onu ben :)

Arada kişisel sayfasında paylaşımlarını görüyorum okadar tanıyorum yani,hiç tanışmadık :d kişiliği çok efendi bir duruşu var daha fazla görmek isteriz kendisini:)

Arda Candir ..kibar oldugu kadarda cok esprilidir sohbetine doyum olmayan, her derdini payasabilcek nadir DOSTlardandir.. Seviliyosun Arda'cm cokca

Abilerinnnn Hasııııııııııı
Herşeyin en en en ama en güzelini en iyisini hakeden
Oldukça sevilen , oldukça samimi pıtırcık bitanecik abim :)
Seviyorum seni

Forum tarafında sevılen duygusal bır arkadasımız.
Ben guldugunu hıc gormedım.yalnızlıkla beslenmesıne ve ondan guc bulmasına hayranım.
Sevdıgım saydıgım bır abımsın kardesımsın.arada da olsa onunla sohbet etmesı guzel.

Kendisine zarar olarak dönebilecek kadar iyi niyetli biri.Bazen çok içine kapanıyor.Hele birde moralinin bozuk olduğu zamanlar yok mu şeytan diyo yaşadığı yere damla kafasını şişir çenenle :hih: Forumda benim için değerli olan insanlardan,gerçekleri görebilenlerden,özü sözü bir insan.Msnede ekledim oohhh daha ne sohbetler etcez abicimle :cici:

Kişiliğine hayran kaldığım , duygusal açıdan herkesin örnek alması gerektiği tertemiz bir kalbi olan abimiz. Hani dünyada herkes onun gibi olsa dünya daha yaşanabilir bir yer olur desem tam anlamıyla doğru olur.

Arda
ara sira konustugum kisilerden
Karakteri duzgun.seviyeli guvenilir bi arkadas karsindaki insani mutlu etmek icin herseyi yapar

Ve Arda..

Kim gelsin adli oyunda cagirdigim tek kisiydi erkek olarak,sonra baktim ki arkadas olmusuz. İyi'kide olmusuz,seviyeli,duzgun adam gibi adam dedigim sayili kisilerden birisi. Birde bir benzer ozelligimiz var ki can damarimdan vurandir o beni.. Her zaman ne olursa olsun yanindayim can verilir ya bazi insanlara,sende o insanlardansin iste.

26 Kasım 2013 13:59

Facebook ta forumdan arkadas oldugum bi kac kisi arasindadir kendisi:))sanirim gorussek butun gun patates kizartmasi yerdik. Kendisine kisa surede cok kanim isindi beyefendi biri. Cay seviyor en onemlisi.

06 Ocak 2013 14:59

kendisine cok saygi duymakla beraber karsilikli cay icecegiz sozlestik.

22 Ocak 2014 08.55

cay simit ve krem peynirleri bekliyorum:p

acaba nerelerde ? tarafımdan merak edilmekte:)
olası istanbul seyahatini yaptı mı acaba?:p

Ağırbaşlı,olgun,efendi,merhametli nerde nasıl konusulacığını bilen sohbeti hoş değer verdiğim sohbetini sevdigim kişilerden birisi bide oraleti az içse kendini azcık daha fazla düşünse daha çok sevicem :)

Forumda adam diye hitap ettiğim lafını hiç esirgemeyen bir kaç kişiden biri.

Dj imdir benim beraber çalıştığım.Ağırbaşlı efendi hayatın tüm zorluklarına rağmen ayakta tek başına kalmayı başarmıştır.Beni çözen tanıyan ender insanlardandır.

Arda

Heeey ! ! Yeşilli smiley çalışmaları nasıl bakalım hıı? kaçışın yok ben sana söyleyeyim. Nereye gidersem gideyim aklımda ödevlerin ona göre abicim :D tarattım mesajlarını hani her gün en az iki kez kullanılacaktı şu ; '':D'' Hiç gülmemişsin -.-Neyse Pm atacağım sonra ilgili yerlerden bol bol ütülerim kafanı :D hep mutlu ol :srl:

Mutluluk haberlerini gani gani almak istiyorum
ve unutmadan : '':D''

Ok?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri