Arda Turan'ın eşi, Arda Turan'ın röportaj sırasında muhabirden gözlerini kaçırması hakkında konuştu

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Aslıhan Doğan Turan, Shakhtar Donetsk'i çalıştıran eşi Arda Turan'ın röportaj sırasında Ukraynalı muhabirden gözlerini kaçırması hakkında konuştu.

Aslıhan Doğan Turan, Nişantaşı'nda görüntülendi.bBakım işleri nedeniyle geldiğini belirten Turan, "Bakım tüm kadınlar için önemli... Zaman ayırıyorum" dedi. Arda Turan'ın yurt dışında takım çalıştırmasına Aslıhan Doğan Turan, "Güzel dengeledik. Ben bazı maçlara gittim. Çok ayrı kalmadık. Anne-baba için çocuklardan bir gün bile ayrı kalmak zor. Onları mümkün olduğu kadar götürmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Eşi Arda Turan'ın Ukraynalı muhabir Daria Bondar Savina ile röportaj sırasında gözlerini kaçırmasına Aslıhan Doğan Turan, "Biz güldük. Tatlı bir kadın, kendisini tanıdım, şeker. Kendisi futbolcuyla evli zaten, inşallah ayıp olmamıştır onlara" açıklamasını yaptı.

Kaynak

aslihan-dogan-turan-shakhtar-donetsk-i-calistiran-esi-arda-turan-in-roportaj-sirasinda-ukraynali-muhabirden-gozlerini-kacirmasi-hakkinda-konustu-9haQc.jpg
aslihan-dogan-turan-shakhtar-donetsk-i-calistiran-esi-arda-turan-in-roportaj-sirasinda-ukraynali-muhabirden-gozlerini-kacirmasi-hakkinda-konustu-BWr5X.jpg

Son düzenleme:
Göz kontağı kurmak istememesi, etkilendiği anlamına gelmiyor mu? Ne dersin @HosgeldinHarunAbi ?
Arda gibi tipler “mahallenin bıçkın delikanlıları” kendilerince “adamlık” yapıyorlar.

Etkilenmek değil de kadının çok güzel olduğunun farkında, bu güzelliğe bakmayarak göz kaçırarak vs kendince “delikanlılık” yapıyor.

Futbolcu kesimi cahildir.

Arda gibi tipler “mahallenin bıçkın delikanlıları” kendilerince “adamlık” yapıyorlar.

Etkilenmek değil de kadının çok güzel olduğunun farkında, bu güzelliğe bakmayarak göz kaçırarak vs kendince “delikanlılık” yapıyor.

Futbolcu kesimi cahildir.

+1

Beşiktaş maçında da röportaj yapmışlar ve o zaman da aynı tavırları sergilemiş.

Eşi de Arda'nın çalıştırdığı takım oyuncularından birisiymiş.

goriz34k-a-e1733347731378-1536x960.jpg

6-1.jpg

Bakmamasi daha kötü orda zayıflığını ortaya koyuyor maalesef.
Eminim eşinden bu konuda uyarı almıştır neden bakamadin konulari geçmiştir :d

Konuşma sırasında cümleleri toparlayamadığı için gereksiz teknik bilgi vermiş.:)
Oldukça heyecanlı:D

Kariyerinin ilk yıllarındaki Arda olsaydı daha öz güvenli dururdu bayanın karşısında belki de bakışlarıyla yerdi kadını tabiri caizse :qq
sen ne düşünüyorsun ? @Lefty

Oldukça heyecanlı:D

Kariyerinin ilk yıllarındaki Arda olsaydı daha öz güvenli dururdu bayanın karşısında belki de bakışlarıyla yerdi kadını tabiri caizse :qq
sen ne düşünüyorsun ? @Lefty
Kamera önünde konuşmak zaten biraz sıkıntı yaratır ve üstüne hoş biri karşısında olunca sanırım dengeyi kuramadı. Anlaşılan o ki sürekli röportaj yapacaklar ve belki de zamanla durum değişir.:)

Genç yaşta tabii ki biraz daha cesur davranılıyor ayrıca o günkü koşullar da farklı olacaktı, kim bilir?:)

Galatasaraylı değil de Fenerbahçeli olsaydı @HosgeldinHarunAbi nin fikri değişirdi.:)
Ya yok ben bu “ADAM TAYFA”nın ciğerini bilirim. Evli kadına yürür sonra silah alır kadının kocasına gider al bu silahla beni vur der. Bunu da delikanlılık olarak görür.

Kamera olmazsa orda bakardı gözlerinin içine de bacaklarına da. Ama kamera var ya poz kesiyor.

Geri