Arda Turan’dan inciler

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Arda Turan: “Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın. Biz bu alemin en güzel kızını bir akşam güneşinde 2 bira ile tarihe gömdük.”
7FC6A55A-D080-456B-B3F2-8801A4BA1DDE.jpeg

2 bira ile mi? Ben iki bira ile kurtlar vadisi suleyman cakirin olumunu bile unutamiyorum. Bu ne diyor?

Arda Turan, futboldaki geleceği hakkında gelen soruya, "Galatasaray'da oynayamayacağıma göre, futbol kariyerime Katar'da, ABD'de, eşimin ve ailemin rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum" dedi.

"çok güzelsin, evli olmasan kaçırmazdım seni" diye yürüdüğü kadının berkay'ın eşi çıkmasından sonra "karın olduğunu bilmiyordum al vur beni" demesi de incilerinden biri sayılır mı? eş berkay'ın olunca mı durum anormal oluyor arda efendi? ünsüz, kendi halinde bir adamın eşi olsaydı mübah mıydı?

berkay soner sarıkabadayı'dan bile daha kötü şarkı söylüyor olmasına rağmen bunu hak etmemişti... gerçi düşününce o da caner erkin'in eşiyle akmerkez'deki bebek odasından çıkarken görüntülenmişti djfkg bebek odasını bebek yapma odası sanmışlar, avm yönetiminin suçu. ben de bi seferinde koçtaş yük asansörüyle aşağı otoparka inerken oynaşan personelleri görmüştüm. avm'ler insanı yiyişmeye itiyor herhalde.

en büyük vukuati gazeteci dövmesi ve sonrasında da asla pişman değilim kimseden bir şey beklemedim, değerlerim var vs vs bikbik konusmasiydi. ciğerini...

Var böyleleleri.
Sonra bir de zeytinyagi gibi üste cikmaya calisiyorlar.
Örghhhh

alemin en güzel kızı sinem kobalmiymis puahhahahaaj

fazıl hüsnü şenlendirici edebiyatını bir klarnet edası ile ifade ettiğini dile getirerek okumaktan büyük keyif aldığını söylemiş aynı zamanda halide edip akbayramdan memleket türküleri dinliyordur. amerika devreşik birliklerinde bulunan geçmiş dönem arkadaşı sabri'den aldığı tavsiye ile şu an yaşar nuri güntekin külliyatını okumaktadır.

fazıl hüsnü şenlendirici edebiyatını bir klarnet edası ile ifade ettiğini dile getirerek okumaktan büyük keyif aldığını söylemiş aynı zamanda halide edip akbayramdan memleket türküleri dinliyordur. amerika devreşik birliklerinde bulunan geçmiş dönem arkadaşı sabri'den aldığı tavsiye ile şu an yaşar nuri güntekin külliyatını okumaktadır.
en sevdiği şarkı ise sözleri " Yahya Kemal Kılıçdaroğlu'na" ait olan " Aziz İstanbul"dur

Zamanında çok gtnü kaldırdılar bunun ondan bu öz güveni yoksa bir işe yaramadığının o da farkında..

konudan bağımsız arda turan’ı son bir maça çıkarıp veda ettirmemek büyük ayıptır. umarım sezon başında yönetim ve okan buruk böyle bir şeyi akıl edebilir. sevmediğimiz zamanlar oldu ama bu kadar galatasaray’ın çocuğu hede höde denildiği yerde bir veda şart. üzüntüden adamın ayarları bozulmuş…

arda aslında bayrampaşalı değil tekirdağ şarköylüdür
acilen futbolla ilgili herşeyi noktalamalı.

Geri