Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sapla samanı birbirine karıştırmsyın. Kulub'mü bu iṣin içerisinde net konuşunu. Çamur at izi kslsın. Başka türlü yenemiyorsunuz galiba rakibinizi.ilklerin kulubu Galatasaray bu olayı da kimseye kaptirmadi
güzel demişsin de işte bunu yazıp da yukarıda ilklerin kulübü galatasaray mesajını beğenmen : / fanatiklik bu işte.Bir avuç gözü dönmüş fanatiği saymazsak eğer aklı başında olan her birey bu olayın üzerine gidilmesini, kulüp içinde varsa daha kimlerin dolandırıcı olup kimlerin dolandırıldığının araştırılmasını, üzerine gidilmesini ister. Nihayetinde hiçbiri babamızın oğlu değil. Telafuz edilen rakamlar dudak uçuklatıyor.
Ben fanatik değilim, gerçekten değilim. Hiçbir futbol takımı da umurumda değil. Sırf goygoyu dönsün diye ufak tefek takip ediyorum ve merak ettiğim maç olursa izleyip geçiyorum. Kulüplere kilit vurulsa da umurumda değil. Ülkemizde dinden sonra futbol kitleler için bir afyon haline döndü. Oysa hepsinde mafyatik ilişkiler dönüyor. GS’nin içinden bu tür adamların çıkması diğer takımları temiz kılmıyor. Misal bizimkiler direkt tepeden soyuyor. Mali denetimden kaçmak için 50 takla atıyor. Allahtan halka açık bir şirket de güçleri en azından ona yetmiyor.güzel demişsin de işte bunu yazıp da yukarıda ilklerin kulübü galatasaray mesajını beğenmen : / fanatiklik bu işte.
kulübü ne bağlar. kimse babamızın oğlu değil. milyonlarla oynayan kişileri çıkıp birileri savunmasın zaten. fatih terim, selçuk, emre, semih fark etmez. çıksınlar neye karıştılar, ne yaptılar hepsi hesabını versin.