Arda Kimdir?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda abiyi benim büyümüş halim olarak görüyorum. Kendisi Forumda en çok saygı duyduğum insanlar arasındadır.

Basin sag olsun
Yine de yilmadan hayata devam edebilmis olman karakterini de anlatir bence

kitabin ciktigindan sitede tanitirsan super olur

Kendini çok iyi ifade etmişsin.Her şey gönlünce olsun.

Çok girmediğimden olsa gerek yeni okudum yazını çok güzel olmuş .Hayatta istediğin tüm amaçlarına ulaşırsın inşallah Arda .

Güzel bir künye olmuş Arda..
Ailen için başsağlığı diliyorum.. Herşey dilediğince olsun.

Allah mekanlarını cennet eylesin,sana da sabırlar versin.
Herşeye rağmen hayat devam ediyor ve sen hayatını çok güzel yönlendirmişsin.Helal olsun ;)

Tam bir Düş Sokağı Sakinleri ve Murat Yılmazyıldırım hastasıyım. Bu ülkenin Müzik Tanrısı : Murat Yılmazyıldırım , Ses Tanrısı ise Cem Adriandır.

demek ki Murat Yılmazyıldırım'ı tanıyan dinleyen birileri varmış.Cem ve Murat için yaptığın tanımlama evet çok doğru :cici: O halde Murat Yılmazyıldırım-Hüzün Meleği şarkısını ve Cem Adrian-O kirpik hala bende sevgilim şarkısını armağan edeyim :cici:

Herşey gönlünce olsun..

Aykırı bir insanım. İnsanlara kolay güvenmem hayata farklı pencerelerden bakıyorum. Kendimi farklı görüyorum bunun için bana şımarık ya da kendini beğenmiş diyebilirsiniz ama oda sizin değer yargılarınız içine girer dediklerinizde bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Hayatı kendi değerlerime göre yaşıyorum neye inanıyorsam peşinden gidiyorum. Sonunda acı da göz yaşı da olsa giderim peşinden. İnandığım değerler uğruna savaşır mücadelemi ederim.

Burda aynı benide anlatmışsın seni tanıdıgıma gercekten cok memnun oldum hayat hikayane hayran kaldım

Benim için bu forumda ki en zirvede ki insansın kardeş.
Ve ne mutlu ki seninle aynı şehirdeyiz ve sürekli görüşüyoruz güzel de bir dostluğumuz oldu. Adam gibi adam sözü sana az gelir. Ben az yazıyım sen çok anla kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri