Arda Kimdir?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmim Arda AKÇAY.

1 Mart 1985 Sakarya' nın Sapanca ilçesin de dünyaya geldiğim söylendi bana. Ailenin tek çocuğuydum ve bir daha kardeşim olmadı. İlk ve Orta Okulu Sakarya' da okudum. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde tüm ailemi akrabalarımı arkadaşlarımı kaybettim. Sen diye soracak olursanız eğer o tarihte dayım ile birlikte Çanakkale Şehitliği'ni gezmeye gittiğimiz için şu an hayatımı sürdürüyorum. Deprem sonrası Ankara' da halamların yanında yaşamıma devam ettim. Acele bir kararla okula başladım. Liseyi Ankara da bitirdim. Sonrasında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nü kazandım ve 4 yıllık üniversite hayatımı bura da tamamladım.

Üniversite den hemen sonra askerlik başvurusunda bulundum ve kısa dönem olarak Ankara Mamak : MEBS OKULU nda askerliğimi yaptım. Askerlik sonrası Sakaryaya yerleştim ve bir organizasyon şirketinde çalışmaya başladım. 5 yıl kaldıktan sonra şu an işimden dolayı Kayseri ye yerleşmiş bulunuyorum ve artık burada hayatıma devam etmekteyim. İthalat ve ihracat yapan tamamen dış piyasa ile çalışan bir tekstil firmasında şirket yöneticiliği yapıyorum.

Şuan için ileri de çıkarmayı düşündüğüm kitabım için yazılar yazıyorum ve bir çoğunu kişisel sayfamda paylaşıyorum. Sakaryaspor değer verdiğim nadir şeylerdendir.

Allah bir Sakaryaspor iki dir benim için. Yalnızlığı severim, kahve hayatımın olmazsa olmazıdır ki içmediğim zaman gergin olurum. Bahane FM de dj lik yapmaktayım ama şu sıralar fırsat olmadığı için yapamıyorum.

Aykırı bir insanım. İnsanlara kolay güvenmem hayata farklı pencerelerden bakıyorum. Kendimi farklı görüyorum bunun için bana şımarık ya da kendini beğenmiş diyebilirsiniz ama oda sizin değer yargılarınız içine girer dediklerinizde bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Hayatı kendi değerlerime göre yaşıyorum neye inanıyorsam peşinden gidiyorum. Sonunda acı da göz yaşı da olsa giderim peşinden. İnandığım değerler uğruna savaşır mücadelemi ederim.

Tam bir Düş Sokağı Sakinleri ve Murat Yılmazyıldırım hastasıyım. Bu ülkenin Müzik Tanrısı : Murat Yılmazyıldırım , Ses Tanrısı ise Cem Adriandır ;)

Kaybetmekten nefret ederim. Bana kin güden birisine hele ki ben haklıyken bana haksız muamele yapan birine en zayıf anını yakalar yaptığının karşılığını veririm. Kimsenin arkasından kötü konuşmadık bu zamana kadar.

Diğer insanlarla karıştırmayın, kimsenin dedikodusunu yapmadık yapmayız da ...

Okuyan gözlerinize sağlık ...
Yüce Yaradana emanetsiniz...

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailenin

Çok güzel yazmışsın hayatını demek kincisin bana kinin var mı senin :) Bu arada yüzün güler mi senin ben seni hep asık suratlı biri olarak hayal ediyorum :)

Gördüğüm en güzel tanıtım yazısı emeğine sağlık abi..

Cancazim bunu eklemen gerekiyor : göründügüz veya düsündügünüz gibi soguk biri degilim aksine cok cana yakinim ama önce beni tanimaya calisin...

Emegine yüregine saglik cok güzel tanitmissin kendini ki zaten biliyordum ama zevkle okudum :)

Seni zaten çokça tanıdığımı düşünüyorum.. Emre haklı en güzel yazı seninki olmuş, senin gibi güzel bi insanı tanıdığım için çok mutluyum. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun, umarım her şey gönlünce olur.

Başın sağolsun Arda. Seni tanımak güzel, kişiliğinle zaten kendini tanıtmıştın bizlere seni burda görmek keyif verici herşey gönlünce olsun ;)

Müdür iyi yazmışsında çok kendini beğenmiş şımarık birisin sen ya :D:D:D:D Şaka kardeşim süper olmuş yazın :) iyi tanıtmışsın kendini müdür :)

ama birşeyi yazmayı unutmuşsun :D :D :D O da Bende kalsın :D

Gördüm kii gördüm kii :p

Açıksözlü,Olduğu gibi olsan,seçici biridir Arda abim.Çook severim o yönünü.Birşey yazmamışsın ama;Yumuşacık sevgi dolu bir kalbin var ben biliyom onu :srl: herkes bilmiyor tabi bunu.Bilmesinde,seni gerçekten sevenler bilse kafi :p ben biliyom mesela :o
Tanıdığıma tekrar memnun oldum abicim :).

Yüreğine Sağlık Abicim.
Çok güzel kelimelere dökmüşsün .Allahın Rahmeti herdaim üzerşerinde oLsun.

gördüğüm en karakterli insanlardan biridir kendisi insan kapyıplarıın acısıyla yaaşarken hayat bir başka olur onun için bunu iyi bilirim Allah rahmet eylesin ama hayat devam ediyor seninde yaptığın gibi ayrıca eklemek isterim aklımdaki idealleri düşünürsek yan yana savaşacağım bir insan olurdu Arda

Hayatından önce anlatımını gerçekten çok beğendim ve inşallah ileride çıkaracağın kitapta bence bu yönünle başarılı olucaksın.Ailene Allah'tan rahmet diliyorum.Ne kadar güçlü ve karakterli olduğun sadece senin yazında değil yorum yapan arkadaşlardan da görülüyor.Seni tanımak güzeldii:)

Zamanını ayırıp okuyan herkese ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ;)

Merak ettiğim birisiydin ve gercekten keyıfle okundu gitti.. senı tanımak güzeldi.
mekanları cennet olsun.

Şu dünyada mutlu olmasını istediğim kişilerden biridir Arda. İlk etapta ciddi ve uzak görünebilir ama doğru zamanda doğru yerde atacağınız tek adım onun mükemmelliğini gösterecektir size. Sabrına ve insanlığına hayran olduğum biri. O güzel yüzünün hep gülmesini istiyorum Rabbimden.

Arda , karşim sen hep gül.

Şu dünyada mutlu olmasını istediğim kişilerden biridir Arda. İlk etapta ciddi ve uzak görünebilir ama doğru zamanda doğru yerde atacağınız tek adım onun mükemmelliğini gösterecektir size. Sabrına ve insanlığına hayran olduğum biri. O güzel yüzünün hep gülmesini istiyorum Rabbimden.

Arda , karşim sen hep gül.

Z3yn3P teşekkür ederim karşim duygular düşünceler karşılıklıdır her zaman ;)

Özenli bir tanıtım olmuş Arda :) Allah her şeyin en iyisini O güzel yüregine göre versin...

Üzme kendini canım abim, hayat bir sınavdan ibaret.
Olmasaydı acılar, nasıl oluşurdu tecrübeler?
Yüreğine sağlık

Mekanları Cennet olsun.. Ailesinin yarısnı kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin.

dürüst insan olmak cok sey kaybettırır cok az kazandırır ıns hayatında hayal etıgın seylere kavurursun cem adrian candır yazınız ıcın saolun.kıtabınızda olursa seve seve okurum.batuhan dedde kıtabınıda alıcam :D fazlasıyla ıı saçmalık gelebılır ama bana nedense ıı gelıor ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri