Arda Güler 23 Yaş Altı En İyi Oyuncu Seçildi! Milli Futbolcumuza Büyük Onur

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
2OVLOiJ.md.jpg

İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, aralık ayının 23 yaş altı en iyi oyuncu seçildi. Arda Güler, Lamine Yamal ve Nico Williams gibi yıldız oyuncuları geride bıraktı.

İspanya La Liga'da ilk yarı sona ererken ligin sosyal medya hesabı aralık ayının enlerini yayınladı.

ARDA GÜLER’E BÜYÜK ONUR

Ligin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, aralık ayında 23 yaş altı en iyi oyuncusu seçildi.

Aralık ayı boyunca Carlo Ancelotti tarafından 5 maçta forma şansı bulan 19 yaşındaki Arda Güler, Getafe karşısında 1 gol kaydetti ve Rayo Vallecano maçında ise 2 asist yaptı.

ARDA GÜLER KİMDİR?

Arda Güler, 25 Şubat 2005’te Ankara'nın Altındağ ilçesinde doğdu.

9 yaşında şehrinin takımı olan Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı.

Arda Güler 2019’da Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Arda Güler, 6 Temmuz 2023 tarihinde İspanyol kulübü Real Madrid ile 6 yıllık resmî sözleşme imzaladı.

KAYNAK

@HosgeldinHarunAbi de çok sevinmiştir diye tahmin ediyorum.:)
Ardaya en büyük zararı bunlar veriyor. İyi futbolcu ama Yamal değil henüz, Nico değil henüz. Bu tüm dünyanın malumu. Belki bir tarihte hepsinden iyi anılacak, ama

Sen her defasında en iyisiymiş gibi lanse edersen bunun yaratacağı baskı, endişe az-uz şeyler değil nice yetenek bu uğurda heba oldu.

IMG_6022.jpeg

IMG_6025.jpeg

IMG_6023.jpeg
IMG_6024.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_6024.jpeg
    IMG_6024.jpeg
    270.2 KB · Görüntüleme: 1
Ben futbol camiasini pek takip etmem ama bu çocuğu bazen izliyorum ve özel olduğunu düşünüyorum nazar değecek diye de korkuyorum.
Mesela icardi bana bu kadar özel gelmedi ama bu çocuk çok başka

Geri