-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
K I S K A N M A Y I N!!!Böyle komik istatistiklere bayılıyorum. Zorlamanın da ötesinde.
Değişkenlere bak ;
21.yüzyıl
Real Madrid forması
LaLiga maçı
2 Asist
Ben de maça dair bir istatistik vereyim.
Arda maçda, 21.yüzyılda saç uzunluğu 4cm i geçen, siyah real madrid forması giymiş solak türk oyuncular arasında 2 asist yapan en yaşlı oyuncu olmuş.
Umarım bir sonraki maçta 20. yüzyıldan beri Real Madridde 15 numaralı forma giyen solaklar arasında bir maçta sol ayağı ile sağ köşeye gol atan en genç futbolcu olur.K I S K A N M A Y I N!!!
Türkiye'nin Real Madrid'i Fenerbahçe'de yetişen oyuncumuzun Real Madrid başarısını kıskanmayın!!!
Şubat ayında güzel bir cevap vereceğiz, o güne kadar kıskanmaya devam etsinler! @HosgeldinHarunAbi@Lefty bırak ya malum camianın neferlerini. Sırf kendilerinden gitmedi diye küçümseyip yok sayıyorlar. Portekizin köy takımlarına gol atanı yüceltir onlar ancak... jfhfflh
biri tweet atmış ya müslüman en genç futbolcu diye hahahah.Böyle komik istatistiklere bayılıyorum. Zorlamanın da ötesinde.
Değişkenlere bak ;
21.yüzyıl
Real Madrid forması
LaLiga maçı
2 Asist
Ben de maça dair bir istatistik vereyim.
Arda maçda, 21.yüzyılda saç uzunluğu 4cm i geçen, siyah real madrid forması giymiş solak türk oyuncular arasında 2 asist yapan en yaşlı oyuncu olmuş.
Asistin güzelliği…