Arda Güler, 21. yüzyılda Real Madrid formasıyla bir LaLiga maçında 2 asist yapan en genç futbolcu oldu

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Böyle komik istatistiklere bayılıyorum. Zorlamanın da ötesinde.

Değişkenlere bak ;

21.yüzyıl
Real Madrid forması
LaLiga maçı
2 Asist

Ben de maça dair bir istatistik vereyim.

Arda maçda, 21.yüzyılda saç uzunluğu 4cm i geçen, siyah real madrid forması giymiş solak türk oyuncular arasında 2 asist yapan en yaşlı oyuncu olmuş.

Değişkenlere bak ;

21.yüzyıl
Real Madrid forması
LaLiga maçı
2 Asist

Arda maçda, 21.yüzyılda saç uzunluğu 4cm i geçen, siyah real madrid forması giymiş solak türk oyuncular arasında 2 asist yapan en yaşlı oyuncu olmuş.
K I S K A N M A Y I N!!!

Türkiye'nin Real Madrid'i Fenerbahçe'de yetişen oyuncumuzun Real Madrid başarısını kıskanmayın!!!

K I S K A N M A Y I N!!!

Türkiye'nin Real Madrid'i Fenerbahçe'de yetişen oyuncumuzun Real Madrid başarısını kıskanmayın!!!
Umarım bir sonraki maçta 20. yüzyıldan beri Real Madridde 15 numaralı forma giyen solaklar arasında bir maçta sol ayağı ile sağ köşeye gol atan en genç futbolcu olur.

Gurur duyarız.

Arda'nın yolu açık ancak bazen biraz fazla telaş yapıp kendini gergin pozisyonlara da sokabiliyor. Geleceği çok parlak ve bu durumu iyi değerlendirmelidir.

@Lefty bırak ya malum camianın neferlerini. Sırf kendilerinden gitmedi diye küçümseyip yok sayıyorlar. Portekizin köy takımlarına gol atanı yüceltir onlar ancak... jfhfflh

Değişkenlere bak ;

21.yüzyıl
Real Madrid forması
LaLiga maçı
2 Asist

biri tweet atmış ya müslüman en genç futbolcu diye hahahah.
arda iyi, daha da iyi olacak da medyanın aşırı pohpolaması, yanındaki takım arkadaşına pas atsa arda'nın harika pası diye haber girilmesi bu duruma yol açtı. kerem her maç gol/asist yapıyor, futbolu futbol yapan estetik oyunuyla harikalar yaratıyor, aynı şekilde kenan da öyle. bu kadar konuşulmuyor.

Sonda söyleyeceğim şeyi başta söylüyorum. Okumak isteyen aşağıyı okur zaten. Arda, Kenan'ın ancak ve ancak kramponlarını taşır.

Yazınki milli maçlarda Kenan'ın performansından ötürü kendisine bayağı bir kinlenmiş vaziyetteyim. Yalnız geçen zaman zarfında bilhassa şampiyonlar liginde sergilediği performansı görünce sanki haksızlık etmiş gibi hissettim. Tam tersine milli maçlarda arda'nın da sergilediği performanstan ötürü de ister istemez sempati besledim. Yalnız geçen zaman zarfında bilhassa futboldan anlamayan bu fenerliler'in tavırlarını gördükçe bu sefer de arda'dan ışık hızıyla soğumaya başladım.

Ha arda yine kötü mü asla. Ama medyadaki bj futboldan anlamayan tayfanın abartmaları karşısında sanırsın ki bana Maradona awwk.....

Ne yani Kenan'ın sosyal medyada bi ağı yok diye kötü mü? Asla!

Geri