Arayış içinde olmak

Konu sahibi son olarak 1409 gün önce görüldü
Genelde sevgili edinmek isteyenler için kullanılır.
Tesadüf olmasi daha güzel olur bence. =)

Sevgili/Eş arayan farkında değil ama bulana kadar harcadığı çaba dışardan çok komik görünür.

aranan "adam/kadın" değilse arayış içinde olmasına kızamam nötrmdür . bazı insanlar doğuştan şanslıdır ayaklarına gelir yakışıklıdır ama bazıları duruma el atmak zorundadır güzel bir bayan değildir. insanları hernekadar kalbiyle sevmeye çalıştımızı söleyen bir ırk olsakda , ister istemez dış görünüşe az birazcık önem veririz toplum olarak hatta bazılarımız dış görünüşü için iç güzelliğinden bile vazgeçebilir...

bide işin erotizm boyutunda olan arayışcılar vardirki onlarda tehlikelidir musallat olurlar , kendilerini yerle yeksan eylerler

Saplantı haline getirip bir türlü hazza ulaşamamak.

Kendini geliştirme amaçlı faydalı bir birey olmak için hobi üzerindeki yeteneğini ortaya çıkarmak.

Bilgi edinmek amacli arastirma

BMlrOD.jpg

Ben de arıyorum bazen , genelde belamı.

Bende arıyorum

Özellikle yemek zaten doyamadım bir türlü.

projem için makale arayışı içerisindeyim mesela. o olur mu? :p

Her insan bir arayısa duser. Dusurulur belkide. Bu ask arayisiysa aramakla olduguna inanmiyorum kaderin karsina getirecegine inaniyorum. Ama insanogluyuz sevmek sevilmek bi insanda var olmak ve hissetmek istiyoruz. Korkularinizla yuzleserek ilerlemek katilasmaniza sebeb oluyor o ayri ama Allah herkese ne ariyor ise nasip etsin ins: )

Geri