Arayıpta bulamadıgın şeyi annenin pat diye bulması

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Bu benim annem.
Orada diyo "oraya" gidip bakıyorum sonra geliyor gözüme sokar gibi elime tutusturuyor bir utanıyorum sormayın. :(
Bütün anneler aynı dedirten durum.

Bunu biz ablamlarla yaşarız.Yerini söylerim bulamazlar en sonunda yerimden kaldırırlar,al işte burda derim.
Üstüne sen şimdi koydun orada yoktu derler :T: bakan körlük durumu diyelim :p

Birçok kez yaşadığım durumdur , bulduktan sonra birde artistlik yapıp sen getirdin koydun şimdi oraya ben baktım orda yoktu diye birde üste çıkmaya çalışırım :D

Yerini annem değiştirdiği için bulamadığım birşeydir. Annemin bulması çok normal bu durumda :D.

Arkamızı annemiz topladığı içindir :p
Karışmasa bıraktığım yerde bulurum ben (:

Anneler herşeyi bilir.

ben:anne x neredeydi
annem: orada dolapta ya kızım
ben:ama ben bulamadım
annem: "bağlı eşşeği bulamazsınız zaten"

Allah başımızdan eksik etmesin valide sultanlarımızı

Ora diye bi yer var ve annem oranin neresi olduğunu hic bi zaman söylemez

Ben: anneee ayakkabılarım Nerede ?
Annem: orda işte kutu da.
Ben : orası neresi?
Annem : gözünün önünde de olsa göremezsin.
Ben : kim bilir sen nereye kaldırdın da gelip buluyorsun kahramanlık tasliyosun bi de jgmgk:D

Genelde de gözümün önünde olan şeylerdir gelir bu ne yok diyorsun birde diye sorar :o

Ehliyetimi hak kazandıktan birkaç sene sonra almıştım, alacağım zaman da trafiğe gitmeden önce dosyayı bulmam gerekiyor.

Bu işleri halledeceğim gün başta odamı, sonra diğer odaları didik didik aradım, dosya yok. Evde bulamayınca acaba ofiste mi diye kalkıp ofise gittim, orayı da didik didik aradım, orada da yok.

"Acaba kurstan almamış mıydım?" diye düşünüp ofisten kursa geçtim, kursta bütün klasörleri arattım, pc'deki kayıtlara baktırdım, arşive indik oraları arattım, dosya yok.

"Ee napacağız?" dedim, görevli; sağlık raporu, kan grubu kartı gibi evrakları ayarlayabileceğini ve yeni resimler çektirmem gerekeceğini söyledi, hepsi için aşağı yukarı 250-300 TL masraf çıkardı.

Bütün gün oradan oraya sürüklenmenin yorgunluğu, işleri halledememenin kızgınlığı, üstüne bir de olmadık masraflar çıkması derken moralim altüst olmuş şekilde eve geldim, son bir umut sağa sola bakıyorum, o sırada annem gördü;

Annem: Ne arıyorsun oğlum oralarda sen?
Ben: Anne ehliyet kursundan aldığım bi dosya olacaktı, sabahtan beri arıyorum bulamadım deli olcam.
Annem: Şurda oğlum onlar bana niye sormuyosun? (Gider küçük odadaki sandıktan dosyayı çıkarır)

Bu hikayeden çıkarılacak dersler;

1) Bir şey arıyorsan annene mutlaka sor
2) Akılsız başın cezasını ayaklar çeker

Anne bulamıyorum.

iyi bak sen körsün göremezsin bak bak iyi bak.

Anne vallahi yok lan.

Bu ne Fulya ha bu ne? (buldu) asdsaf

Evde 75 tane farklı iğne olsa ,75 tanesinin de yerini ayrı ayrı bilir anneler. O kadar hakimler evdeki eşyalara.

Hiç bulamayıp da annemin buldugu bir şey olmadı. İyi bir anne olacagım asfsk :D

Geri