Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü Canlandıracağı Filmin Hangi Platformda Yayınlanacağı Açıklandı

Konu sahibi son olarak 150 gün önce görüldü
Aras Bulut İynemli’nin geçtiğimiz haftalarda Atatürk’ü canlandıracağını açıkladığı filmin yayınlanacağı platform açıklandı. Ancak bu platform şu anda Türkiye’de mevcut değil.

Yaklaşık 2 ay önce Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak çekilecek ve Atatürk’ün anlatıldığı bir yapımın ilk haberlerini almıştık. Bununla birlikte Çukur, Yedinci Koğuştaki Mucize ve Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin de yapımda Atatürk’ü canlandıracağını doğrulamasıyla filme duyulan merak iyice artmıştı.
Çekimlerine bu yaz başlanacak film, dijital ortamda vizyona girecek. Ancak seçilen platform, henüz Türkiye’de hizmet vermeye başlamış değil.

Disney Plus'ta yayınlanacak​

aras bulut iynemli

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı filmin yönetmen koltuğunda oturacak Mehmet Ada Öztekin, filmin Disney’in yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacağını açıkladı. Platform açılışının üzerinden 2 yıldan fazla süre geçmesine rağmen hâlâ Türkiye’de hizmet vermeye başlamadı. Ancak bu açıklama, hizmete başlanacak tarihin de yakın olduğunu gösteriyor olabilir. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ın Recep İvedik serisi için Şahan Gökbakar’la görüştüğü iddiaları ortaya atılmıştı.

alıntı

Bu çocuk türkiyenin en iyi oyuncularından birisi diğerleri gibi sırf yakışıklı diye ya da boyu posu için oyuncu olanlardan değil adam harbiden iyi oynuyır hakkını veriyor. Sarışın olması da cabası. Boyu da çok uzun değil.

Alnindaki cizgiler Albrecht Dürer in monogramini andiriyor.
Yazik ya.

Adamın saçı var, üstelik @İç Oğlanı beybi feys sevmez:) Sert ve haşin olacak.
Saçı olmasına rağmen iyi oyuncu, zaten makyajla adam değişecek pek kendinden bir şey kalmayacak..

Yani ben o tarz uygulamalar kullanmadan hatta disney plus kurulmadan evvel cogu icerige baska sekil de ulastigim icin pek umrum dışı aslında EXXXEN hakediyor bizim insanimiz öyle de kalmalı
:D
Bir disneyci olarak, cok üzüldügümü belirteyim.

:D
Bir disneyci olarak, cok üzüldügümü belirteyim.
Esasen ben de animeciyim ama disney de severim özellikle oldaschoolcartoon
Cartoon network türkiye var iyi iş yapıyor gerçi yakın zaman da içlerinden bazı cizgi diziler ya sansurlendi ya da kaldırıldı
Mesela şu zaman da bi "ed, edd, eddy ya da rugrets yayinlanmasi mumkun degil. Ki disney bilinç altı yıkama teorilerini illaki duymussundur
Bkz:lion king film kapağında cinsel organ subliminali, mandela effect vs

Tam bir karakter oyuncusu. Ali kaptaaaannn hajhahahqhq

Özellikle 7.kogusta ki mucize filmi ile baya taktir edilen bir oyuncu.

Esasen ben de animeciyim ama disney de severim özellikle oldaschoolcartoon
Cartoon network türkiye var iyi iş yapıyor gerçi yakın zaman da içlerinden bazı cizgi diziler ya sansurlendi ya da kaldırıldı
Mesela şu zaman da bi "ed, edd, eddy ya da rugrets yayinlanmasi mumkun degil. Ki disney bilinç altı yıkama teorilerini illaki duymussundur
Bkz:lion king film kapağında cinsel organ subliminali, mandela effect vs
Ya zaten cocuklar icin sakincali.
Yani egitimsel bir faktörleri yok,cartoon olmalarina ragmen.Ilerde cocuklarim olsa izletmezdim.
Tüm Disney yapitlari öyle aslinda.
Yetiskinler icin güzel ama.Hayal dünyasi genis Disney de.
Cok eski cartoonlari sevemiyorum.O mickey li felan.
80 lerden sonra cikan cartoon diziler fena deil.
O andigin animasyon serilerinin hepsi birer sanat eseri.
Simdi mesela bir Notre Dame kamburu izlenir.
Claude Frollo nun sömine karsisindaki caresizligi.ddd

Geri