Araplar, Müslüman Olan Güzelin Peşine Düştü

Konu sahibi son olarak 3452 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rossy Sofi, müslüman olduktan sonra Arap ülkelerinden çok ilgi gördüğünü ve bir televizyonun daveti üzerine yakın bir gelecekte Lübnan'a gideceğini söyledi.

[YOUTUBE]ksdkCG2Svv4[/YOUTUBE]

Müslüman olduğunu söyleyen ve "Dünya Müslüman Güzeli" olarak tanınan Rossy Sofi, verdiği karara bağlı kalacağını ifade etti.

HİÇBİR DİNE İNANMIYORMUŞ
Rossy Sofi, Hristiyan bir aileden dünyaya geldiğini belirterek yıllar boyunca hiçbir dine inanmadığını ve kimliğine "ateist" ifadesini eklettiğini belirtti.

"İSLAM'IN NE KADAR GÜZEL DİN OLDUĞUNU YENİ GÖRDÜM"
Bazı arkadaşlarının İslam diniyle tanışmasına vesile olduğunu anlatan Rossy Sofi, "İslam'ın ne kadar güzel bir din olduğunu şimdi görüyorum. Bu nedenle Müslüman olmaya karar verdim." dedi.

ÇEVRESİ BU KARARI HOŞ KARŞILAMAMIŞ
İngiltere'de yaşayan Rossy, bu kararın çevresi tarafından hoş karşılanmadığını söyledi. Rossy Sofi, Arap ülkelerinden çok ilgi gördüğünü ve bir televizyonun daveti üzerine yakın bir gelecekte Lübnan'a gideceğini söyledi.

arap-kanallari-musluman-olan-guzelin-pesine-dustu-7653038_277_m.jpg

arap-kanallari-musluman-olan-guzelin-pesine-dustu-7653038_2464_m.jpg

arap-kanallari-musluman-olan-guzelin-pesine-dustu-7653038_7508_m.jpg

arap-kanallari-musluman-olan-guzelin-pesine-dustu-7653038_x_1162_300.jpg

Ne olmuş abi sence bu ablamız?
Doğru yolda mı?
Eksikleri neler?
Örnek almamız gerekir mi?

Öncelikle hayırlı olsun ablamıza .. Dikkat ettiysen mümine tabirini kullandım .. Mümin ya da Mümine İslami vasıflardır ve gerçekten olunması zordur .. Hepsinin zirvesi ise mütttaki olmakdır ..
Benim şahsi fikrim ; tesettürlü bir bayanın bol makyaj yapıp selfie pozlar çekip bunları sosyal medyada paylaşmasını doğru bulmuyorum o yüzden bu ablamızın da zamana ihtiyacı olduğunu düşündüm ..
Yani bu kafayla giderse Adnan Okşar'a kedicik olur ancak ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri