‘Arap seçmen’ gören yandaş A Haber muhabirinin eli ayağı dolaştı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_7555.jpeg

Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimlerde tek kelime Türkçe bilmeyen ama Türk vatandaşı olan yabancılar da oy kullanmaya başladı. Yandaş A Haber’in muhabiri ‘Arap seçmen’ ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı.

sosyal medyada bu videoyu paylaşan hesaplara telif atıyorlar. ters tepti.

PKK yanlıları kullanıyor onlardan iyidir

benim ülkemde, benim geleceğimde söz hakkı var ya bunların. çıldırmamak elde değil.

Dünya bizim memleket dediklerinde bunu kastetmiyorlardı bence

dimokrasi gamaretu if türkiya.
ya allah.

istockphoto-1297712029-1024x1024.jpg

Ya iba tamam daaa. Bu videonun altında savunma yapılmaz. Görmezden gel. Bu video utanç belgesi. Bu adam nasıl seçmen olur, bunun açıklanır savunulur tarafı olabilir mi.

Ya iba tamam daaa. Bu videonun altında savunma yapılmaz. Görmezden gel. Bu video utanç belgesi. Bu adam nasıl seçmen olur, bunun açıklanır savunulur tarafı olabilir mi.
Ben de anlamadım araştırıyorum muhtemelen babası falan Türk olabilir

Iba 2010lardan önce akp başta apo ve teröristleri salmak için kanun hazırladı .kemalist chp karşı çıktığı için kanun çıkmadı .birilerini neyle suçlamişsaniz onu kendiniz yaptınız Screenshot_20230521-163910.jpg

Tipik CHP seçmeni. Irkçılık aldı başını gidiyor. Ülkücüler ile CHP arasındaki tek fark, Liderleri. Hepsi o kadar.

Adam Türk vatandaşıysa kullanır oyunu. Kürtler arasında da var hiç Türkçe bilmeyen ve oy kullanıyor. Bir sakınca da yok bunda. Türkler de vatandaşlığına geçtiği ülkelerde oy kullanıyor. Hatta bazı Avrupa ülkelerinde Türk kökenli Millet vekilleri bile var.

Nefretten gözleriniz şaşı olmuş.

Hiç demagoji yapmayalım arkadaşlar. Biz Süryani gelmiş niye vekil olmuş demiyoruz. Vekil de olur vali de. Önemli olan laiklik. Adam Atatürk'ün kurucu değerleri ile sorun yaşamıyor ve liyakatle oraya gelmişse isterse Senegalli olsun. Elbette kürdistan hayali ile Türk meclisinde koltuk bulmuşsa o da ayrı garabet.

Konu laiklikse,KK'nin alevi olusu gündeme gelmemeliydi.
Türkiye'nin bir din sendromu var..bunu görmeyen,siyaset yapmasin.

Konu laiklikse,KK'nin alevi olusu gündeme gelmemeliydi.
Türkiye'nin bir din sendromu var..bunu görmeyen,siyaset yapmasin.
Laiklikte kişilerin dini mezhebi olabilir. Devletin olmaz. Dinci sendromu var. Ajitasyon yapma

Laiklikte kişilerin dini mezhebi olabilir. Devletin olmaz.

Böyle dersen, basi kapali hukukculari da yadirgamamalisin.

Sen bir otsun climax.
Sana laf atlatmaya calisan da kabahat.
Acitasyon lafini okuduktan sonra editledim mesajimi.

Böyle dersen, basi kapali hukukculari da yadirgamamalisin.

Sen bir otsun climax.
Sana laf atlatmaya calisan da kabahat.
Acitasyon lafini okuduktan sonra editledim mesajimi.
Başı kapalı hukukçu işini dinsiz olarak yaparsa yadırgamam.

Geri