Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[/url]. Sevgili arkadaşlar çoğumuza göre Arapların üretmeyen gerici yobaz ilim bilimle uğraşmayan ahmaklar olarak görürüz toplumda gördüğüm kadarıyla böyle bir düşünce algısı oluşmuş![]()
İşi araplaştırmayın yine adamları kötülemiyoruz en iyi bilim dalı din sermayesi aklı başında olan herkes bilir ne demek istediğimi hörmetler
Benim fikrimi yazmadım toplumda ki algıyı söyledim dini kötüleyen Yok bende müslümanım her Arap ta müslüman değildir konuyu çarpıtmayın anlamında dedim Arapların dinde ön planda olduğu için konusu açıldı söz konusu oldumu şahısların ismi değil ırkıyla hitap edilir Arap dediğimde bütünüyle değil anladıyn
Sevgili arkadaşlar çoğumuza göre Arapların üretmeyen gerici yobaz ilim bilimle uğraşmayan ahmaklar olarak görürüz:
. Hemşo ayetleri okuyum dedim düşündüğüm gibi çıkmadı ondan hala etkisindeyim artık deist olurum bakalım o nasıl bişey ..Bu karmasikligi da cozemedim arkadas. Baska bir forumda da bir hatun vardi hem ezan sesi huzur veriyor, muslumanim diyordu hem agnostigim. Hem de islami firsat buldukca kotuluyordu. Bir renginiz belli olsun ne bu arada kalmislik? Hani sorgulama sureci diyecegim ancak sorgulama surecinde tarafsiz olunur ve bir karar verdikten sonra ona gore davranilir diye dusunuyorum, duruma gore sekil almak da nesi. Sizinki de o hesap olmus sanki. Bence tercihiniz belli de biraz yusuf yusuf durumu var gibi. Bu hafta bir öğrencim de kalkip agnostik olduğunu söyledi. Sebep sordum iyi bir Müslüman değilim, alkol iciyorum vs dedi. Bari hepten reddedeyim diyor yani. Bu bana korkaklik gibi geliyor. İnanir ve günah işlerse sonuçlarından korktuğu için kafasında dini düşünceleri notrleyip daha rahat davranmak istiyor sanki.
Neyse konuyu çok saptirdim, gidiyorum.
şeytanı taslamak ıcın bıle para oduyen bir dinden ne beklersinizki?
Hahajaja ilahi Sezen güldürdün al Paylaşılan habere göre Müzdelife'deki görevliler; hacı adaylarına, şeytan taşlama için gerekli olan 21 taşı, içerisinde 7'şer taş bulunan ve her biri 3 dolar olan 3 poşette toplam 9 dolara satıyorlar. Bu sayede sadece şeytan taşlama için gerekli olan taş satışından Suud yönetimi her Hac döneminde yaklaşık 135 milyon dolar kazanıyor. anladın mı