Arap Birliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün yaşananlar;
-Yıllardır ümmetimiz diyerek dilimizden düşürmediğimiz Arap birliği, Barış Pınarı nedeniyle Türkiye’yi kınadı.

-Yıllardır “bunlar Haçlı” “bunlar hristiyan” denilerek uzak tutulmaya çalışılan Macaristan, Avrupa birliğinin Türkiye’yi kınama kararını veto etti.

Böyle bir yazıyı paylaşarak konuya giriş yapmak istedim, yorumları bekliyorum arkadaşlar.

Macar ima Balkan ima laf yok.

Onlar benim canlarim.

Macaristan, Avrupa Birliği'ne kafa tutarak, 27 üye ülkenin imzaladığı Türkiye karşıtı bildiriyi veto etti.

Chivas 50lik 180 lira olursa Macarlar bile şerh düşer.

Araptan olsa evliya koymam avluya!

Atillanın Torunlarına selam olsun

Arapların tamamı Amerika yalakası.Krallarından tut en alt tabakasına kadar.Ama Amerikalıların hiçbiri Arapları sevmez.Hatta nefret ederler.Ama paralarını Amerikalı işadamları yönetir öylede bir durum var.

Tarihe bakarsanız Araplar hep bizi arkadan vuran bir millettir.Hicaz Cephesinin nasıl ayrıldığını ilkokulda Sosyal bilgiler dersinde öğretiyorlar.
Ayrıca şuan ki Suriyeliler zamanında Türklere karşı Kelle Avcılığı yapıyorlardı.Karşılığında İngilizlerden para alıyorlardı.

O değilde ümmet seviciler nerede, bizim kırmızı çizgimiz Filistin'de var Arap Birliği içinde. Ne oldu kardeşlik falan. AKP bakalım bundan sonra Filistin üzerinden duyar kasarak politikaya devam edecek mi?

Arap'larin krallari arkadaslar.

başka ülkelerin çıkarlarına
hizmet eden birlik
hani bir zamanların meşhur
hizmet hareketi vardı ya
sonradan kimlere
hizmet ettikleri belli oldu
işte öyle bir şey

2019'da Arapların bize attığı kazık ile ilgili konu açmıştım, yıllar geçti şu an değişen bir şey yok. Savaş ile ilgili hepsi destek çağrısı yapıyor, e Arap Birliği var işte, karar alıp gitsinler hepsi savaşa.
Ama kimse kendi milletini, kendi ekonomisini riske atmaz değil mi? Bizde de mecliste askere gitmeyenler Mehmetçik Gazze'ye diyor utanmazlar..

bazan bazi şeyleri acida olsa devletin devlet aklina birakmak gerekir

bazan bazi şeylerin partilerle alakasi yok devletin devlet akliyla alakalidir

mehmetcigimizi gazzeye filistine israile kudüsse göndermesini sanki devletimiz bilmiyormu

Geri