Aranıza Yeni Katıldım :)

• Kullanıcı e X a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık şu dakkikadan sonran bende aranızdayım arkadaşlar, aranızda 1 kişilik daha yer varmı :dyg:

Merhaba, elbet vardır, hoş gelmişsin! :p

Var tabi hoşgeldiniz..Nick zor etiketlenir çiko:d

Çok teşekkür ederim sağolun :) Şuna bütün içtenliğimle söylüyorum forumu gerçekten çok sevdim hepiniz çok sıcak kanlısınız :)

hoş geldin çiko :p burhan altıntop geldi aklımaa yaa :D

hoş geldin çiko :p burhan altıntop geldi aklımaa yaa :D

Teşekkür ederim hoşbulduk..
Evet burhan altıntop'u getiriyor ilk akla fakat ben ondan esinlenmedim.. Chiko diye çok güzel bir film var belki izlemişsinizdir onun etkisinde kaldım :cici: Ordan esinlenerek genellikle her yerde bu nicki kullanıyorum.

hoş geldin iyi forumlar :)

Teşekkür ederim hoşbulduk..
Evet burhan altıntop'u getiriyor ilk akla fakat ben ondan esinlenmedim.. Chiko diye çok güzel bir film var belki izlemişsinizdir onun etkisinde kaldım :cici: Ordan esinlenerek genellikle her yerde bu nicki kullanıyorum.

hm yok izlemedimde avrupa yakasını çok izliyodum ben hoşuma gitti nickin o yüzden :icon_wink: tekrar hoş geldin bay çikoo kalıcı olman dileğiyle diyelim :cici:

hm yok izlemedimde avrupa yakasını çok izliyodum ben hoşuma gitti nickin o yüzden :icon_wink: tekrar hoş geldin bay çikoo kalıcı olman dileğiyle diyelim :cici:

Bence izlemelisin o filmi vaktin olunca. Benim yaşam tarzıyla bire bir olduğu için belki bu kadar fazla etkiledi beni :cici:
Tekrardan teşekkür ederim, şu bir gerçek ki böyle bir ortamdan kolay kolay ayrılmam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri