Aranan alfanın bulunması.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Valla videoda dikkat çeken bir nokta da kadınların hepsinin (kadın mıdır kız mıdır bilemem -RTE) dombili olması.

Adamın kanalındaki tüm videoları izledim. Adam alfa, açık kalan ağızlardan belli. Ben bile ıslandım.

Climaxla müzelere gitmiyoruz arkadaslar.
Estetik gözü ile degil, baska bir sey ile bakar heykellere.

Hanımlar akıllı olun evlenince buna akşama gelirken yoğurt getir diyemezsiniz.
Alfalık her akşam ekmeğini alıp evinin yolunu tutmaktır fjdjdjrhdhdj

Hahaha bilşyorum bu cocugu tam bir azim abidesi. Videolarda kaş göz yapıp sırıtıyor insanlara o ayrı ama yine de dönüp bakarsın.
Amerika’da kızlar teklif ediyormuş xd

Yıllarca forumda yok alfa şöyle olur yok alfa böyle olur tartışmaları yapıldı.

Oysa tanimlamaya gerek yok. Alfanın vücut bulmuş hali bu hanımlar. Al bak bu:

azizim adam vücut yapmış, eli yüzü, tipi de düzgün ekmeğini yiyor, ancak etraftaki insanların bu kadar dikkatli bakmasının asıl sebebi arkasında kamera olması muhtemelen ünlü falan sanıyorlar bu yüzden dikkatlice ve özellikle bakıyorlar. bazı short videolarında da da özellikle insanların üzerine doğru yürüyor bakmaları için.

azizim adam vücut yapmış, eli yüzü, tipi de düzgün ekmeğini yiyor, ancak etraftaki insanların bu kadar dikkatli bakmasının asıl sebebi arkasında kamera olması muhtemelen ünlü falan sanıyorlar bu yüzden dikkatlice ve özellikle bakıyorlar. bazı short videolarında da da özellikle insanların üzerine doğru yürüyor bakmaları için.
He biliyom. Olsun.

Vay be dünün homofobiği bugün ıslanır olmuş… ne oldum demeyecen ne olacağım diyecen

hahah ya instada bu tarz videolar cogaldi. kadinlar da aynisini cekiyor ve yazilan yorumlar daha komik :d ''main character vibes'' gibi yorumlar gorurseniz, dogru videolara geldiniz demektir

Geri