Aramızda kalsın

• Kullanıcı sksj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2869 gün önce görüldü
[YOUTUBE]Lw4unI3tVNQ[/YOUTUBE]

Bugün okula giderken denk geldim bu şarkıya sene 2004 olması lazım, askeri liseler var tabi o zaman. 8.sınıf öğrencisiyim, Işıklar Askeri Lisesini ziyarete gittik. Laiklik falan tam gaz tabi o zaman. Üniformalı taş gibi çocuklar falan hayran hayran bakıyoruz. Bizi konferans salonuna aldılar, müzik grubu bu şarkıyı çalmıştı ilk. Dün gibi aklımda.

Sonra kapatıldı Işıklar anılarımdan bir güzel gün tahrip edildi ama olsun buraya bıraktım şarkıyı -.-​

[YOUTUBE]o_DvromwweY[/YOUTUBE]

Bu da en güzel yıllarımdan hatırımda kalan müthiş bir karakter. Gülme krizlerine girmeme sebep. Fazla kalitelisiniz efendim, saygıyla​

.

Bu gece durumumuz bu. Bol kahkahalı, ağlamalı duygu durum bozukluğu yaşadığımız bir gece. Şarap en ucuzundan, insanlar en kalitelisinden.
Bir köşede dursun unutulmasın.​

Telefonumu yere attıktan sonra ben onu atarken telefon değildi o demelerim, 3 dakika içinde radikal karar değişikliklerim, uyku halindeki huzursuzluğum, sinir krizlerim hoş geldin.

Yıllarca ülkücü kimliğiyle mhpye oy vermiş olan, hükümete ve ona oy verenlere her fırsatta söven babam bu seçimde kime oy verecek çok merak ediyorum sksj hayır bu ara babama bile güvenmiyorum, sürekli üzerine gidiyorum tvde Rte çıkınca bak seninkinin kankası ona mı oy vereceksin diye dalga geçiyorum sksj en sonunda beni dövecek sanırım ama ben keşke kabine onunla birlikte girebilsem -.-

Geri