Aramızda kalsın ama;

Konu sahibi son olarak 2931 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyice kaptirdin kendini.p
Senin paşaligin bana sökmez.!:nee:

aramızda kalsın başlığına bakınca sırlarımızı paylaştığımız bi oyun sandım

Doğru düşünmüşsun, canimi sıkmadikca kimseye soylemiyorum.
Aramizda -islik-

VEOjYV.jpg

PQdjnN.jpg

Çok yaratıcı degil mi?
Çocuk aklıyla bir kadın, bir erkek.

O degil de;
Neden hatunun saçlarını boyle yapmiş, oysa dökülmesi gereken saçlar erkegin degilmiydi. Erkek de ise, yeni cemre dusmus gibi kalbine..
Pek bi ironik.

[YOUTUBE]q6UqYIp7d9Y[/YOUTUBE]

Ne olur bir sabah kapim çalinsa, açinca "gülüşün" içime dolsa.

Sürekli nükseden bir baş ağrım var.

Yine takip edildim.
Bunu adet edinen erkekler, her kuşun etinin yenmeyeceğini anlayamamış, altında ki son model arabasıyla bir şeyler götürebilir miyim derdin de!
Yazık, sapkınlıkların bitmeyeceği bir dünya var..

[YOUTUBE]vV-hRPd1k-Y[/YOUTUBE]

Müziğe devam...

Sanki sihirli bir değnek dokunmuş gibi, mutluyum..
''Dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum..
Binlerce güzel sevdim de, en son sana vuruldum.''
[YOUTUBE]N4je3FvL0tY[/YOUTUBE]

Sana bir yaprak kadar solgunum.

Saati saatini tutmayan ruh hallerim var.

Süt dökmüş kedi gibiyim,
Daha ılımlı olabileceğim bir zaman dilimi yok, mevsim kış.

[YOUTUBE]J36lOVRqVog[/YOUTUBE]​

Ne olursa olsun siyasi partiniz,tavrınız, ülke menfaatleri üzerine geçmemeli.Ülke'nin menfaatleri, senin benim menfaatlerimden çok fazla üstündedir.Çünkü ''hak'' var üzerinde.Bu toprağın üzerinde ki herkesin, bu toprak üzerinde hakkı var.Bugün sadece muhalefet partiler toplansa, liderleri gitseler otursalar bir elele verseler, birlikte yürüsek yani topluca birşey söyleseler..
Bunlar yapılamaz şeyler mi?
Herkes bir tarafdan nefret saçıyor, nefret kusuyor..Yahu bir kez toplan elele ver..
''Kardeşim bu ülke bizim''de, birlik olalım teröre lanet edelim.
Birlikte atlatalım..
Ama işte yok!
Şuan bu ülke de yaşayıp ''ooo çok güzel oluyor'' diyen, çok samimi söylüyorum kimse yok.Bi yandan gözü yaşlı anneleri, çocukları görüpde ''ohhhhh'' diyen kimse yoktur.Sadece bunu tezgahlayanlar, bunun üzerinde planı olan hainler ve onların emelleri doğrutulsun da sevinen olur. Bu coğrafya da hiç kimse, bugün bile hangimizin keyfi var ki?Daha rüştünü ispat etmemiş, hayatın hiç bir şeyini görmemiş, daha duruşu belli olmayan, 80'li 90'li yılları tanımayan daha dünün çocuğu kalkıp akıl verebiliyor, yada sana akıl vermeye çalışıyor falan.Hani ölmeyi bayılmak zannedenler var..
Bu ülkenin de akil adamı kalmamış gibi ortada, kalkıp birilerinin şey yapması lazım; bi durun biz bu filmi izledik demesi lazım.Bugün ki gidişat çok kötü çünkü diye başlaması lazım. Elele vermenin ve bugün ki günde elele vererek kurtulmanın sebepleri şöyle şöyle söylemeli. Bu ülkenin çok sevdiği insanlar var, sanatçısı var, sporcusu var,gazetecisi var, siyasetcisi var, yani bunlar elele verdikleri zaman, bu ülkede birlik mesajı verdikleri zaman toplumda karşılık bulmaz mı?
Bir kez nefsine sor nereye hizmet ediyorsun diye.​

[YOUTUBE]1bfhV6t1hTs[/YOUTUBE]

Denizlere karışan, yağmurla uyandım bu sabah..
Toprak kokusu yine muazzam..
İnsanlar telaşlı,zaman akıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri