Aramazsa Ararmısınız?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Aramazsa Ararmısınız?

• O aramazsa ben hayatta aramam..!

Kullanılan: 16 36.4%
  • Beklemem ben onu ararım

Kullanılan: 14 31.8%
  • Telefonumu kapatırım umrumda olmaz

Kullanılan: 3 6.8%
  • Diğer

Kullanılan: 11 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    44
Sevdiğinizle kavga ettiniz ve haklı olan sizsiniz... Sizi arayıp özür dilemesi gerektiğini düşünüyorsunuz... Elinizde Cep telefonu bekliyorsunuz... Saatler geçmek bilmiyor... Baktığınızda akrep ve yelkovan yarış halinde birbirini kovalıyor ama hala aynı saat... Bekliyorsunuz... Bekliyorsunuz Telefonunuz çalmıyor... NE YAPARSINIZ?

O aramazsa ben hayatta aramam..!

ben haklıyım aramadı ben zaten aramam. ayrıldık zaten. yahu ayrılmamız bile telefonda olmadı nasıl adam çözememişim 2 yıldır :D

Ararım ve doğru yolu bulana kadar söylenirim.Aşkta gurur olmaz.Yok aramıyo falan flan.Bunlar İlişkiyi yıpratır.Seviyosam Ararım. Doğru yolu buluruz en azından.Birimiz deli birimiz akıllı olmamız Lazım ki mutlu Olalım.Diğer türlü kaybedilir.

Ararım ve doğru yolu bulana kadar söylenirim.Aşkta gurur olmaz.Yok aramıyo falan flan.Bunlar İlişkiyi yıpratır.Seviyosam Ararım. Doğru yolu buluruz en azından.Birimiz deli birimiz akıllı olmamız Lazım ki mutlu Olalım.Diğer türlü kaybedilir.

katılıyorum insan aşkta gururunu bir kenara bırakmalı baktın ki bu devam ediyor anlamıyor o zaman irtibatı keserdim =)

O aramazsa ben hayatta aramam..

Hem haklı hem arayan taraf olmam aramazsa kendi bilir hiçkimse vazgeçilmez değildir.

Haklı haksız Umrumda olmaz, keyfi bilir...

2 - 3 gün sonra sevgin bu kadarmış diye bir mesaj gelir. Kesin %10000 hemde yada buna benzer ve sonra böyle mesaj atan kişiye laf sokmak çok eğlenceli oluyor.

Dersini almış oluyor...

Onun arayıp aramaması değil,benim canımın onu aramak istediği yada istemediği önemli.Trip için aramıyorsada hiç aramasın zaten.Mümkünse cevheri gururu dindikten sonra arasın.

o aramazsa asla aramam değerimi düşüremem o kadar ben haklı olduğumda birşeyler bildiğimin farkında olacak hiçte öyle saatler falan geçmek bilmez olmaz yani gayette geçer hem onun içinde geçiyor demek ki beni aramıyorsa başka işlerle maşgul demek ki

Geri