Aradım Buldum Peki Sonuç

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Aradım Buldum Peki Sonuç

Guc bela buldum kizi konusmaya basladik ilk zamanlar facebook ustunden daha sonra numarasini aldim …
Arada telefon ediyodum konusuyoduk ama yurt disi olunca ailem pek izin vermiyodu …
Tam cikmaya basladik … Bana bi gun bi daha konusmayalim dedi …
Hic bi sey yoktu neye ugradigimi sastim disarda arkadaslarla parkta oturuyodum o zaman ygs lys ye hazirlaniyodum parkta kaldirim tasinin ustundeydim sirt ustu dustum aglamaya basladim hic bi yerimi hissetmiyodum yurda gittim …
Hoca ertesi gun ailemin yanina gonderdi …
Ertesi gun aramiz duzeldi …
Ama bi sey yokken yine ayni sey oldu bu sefer bide sensiz yasayamam derken yasarsin diyen cok oldu daha once yapabilen olmadi dedi Goreceksin dedim …
Babamin silahini aldim kafama dayadim emniyeti acmamisim olmadi…
Annemin tansiyon babamin seker haplarini ictim …
Lavaboya gittim odama girdim yikildim yere bi kaktim tekrar yikildim …
Annem sesimi duydu …
Geldi basima babami cagirdi babam oglum sen ne yaptin dedi …
Tabancayi gordu …
Bos hap kutularini gordu direk ilceye gectik bizim arabayla sonra ambulans ile ile sevk univ hastanesinde 3 gun yogun bakimda kalmisim annem ile babamin tek cocuguyum …
Onlarin halini gordum ikiside 4 gun uyumamis sonra babam kiyafet almaya gitmisler babami ilk defa goz yasi dokerken gordum naptin sen oglum diyordu bana …
Sonra psikologa falan gitmeye basladim …
Bana hap verdi …
Su anda cok iyiyim gecen sene gordum fransali kizi …
Evlenmis …
Fransadan birisi ile ve bizim kasabaya gelmisler …
Dugunde gozlerine yeni sevgilim yanimdayken oyle nefretle baktim ki kocasinin yaninda bile bi kac damla goz yasi doktu …
Ve ogrendim ki ailesi fransadan damat istemis …
Ve benden ayrilmasi icin zorlamislar bu saatten sonra yapacak bi seyim yok artik neyse ben yeni sevgilimi oyle bi seveyim ki dillere destan olsun demi …
Aski muhtacmis gibi gorunene degil hak edene verecegim bundan sonra …

Geri