Arabaya mı bakarsın, sürene mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Sürenin gözlerine bakarım. Niyeti belli olur. Daha önce pilakasız bir araç üzerime sürmüştü. Manyak çok.

Hangi okumus, ehliyet almış okuz suruyor, diye arabanin camindan kisiye bakarim. -_-

Cok ultra luks araba olmadikca araba dikkatimi cekmez. Icindekine bakiyorum ozellikle salak saçma araba kullanana yaya yolunda eliyle geç demeyene gözümü dikip saydırıyorum sürücüye dikkatlice bakarak...

Bugün range rower gördüm ve baktim ama sadece arabaya tabiki içindekinden banane

1767791579648.jpeg

la arabam yok diyom
arabadaki kızlara bakayım bari
ne yapayım

Cok ultra luks araba olmadikca araba dikkatimi cekmez. Icindekine bakiyorum ozellikle salak saçma araba kullanana yaya yolunda eliyle geç demeyene gözümü dikip saydırıyorum sürücüye dikkatlice bakarak...
lüks araç görünce sne.dkjh

Beni el üstünde tutana…

Abi ben usul usul giderim sol şerit boşsa akar giderim. Yoğun trafik varsa darlamam kimseyi ama serseri tipli, o tarz araba kullanan birini görünce delleniyorum bende. Eski model toyota corolla efsane kasa diye bilinen bi araba farlarını değişik değişik yapmış tampon yapıp sellektör atıyor habire, bana bi geldiler baba aldım alalı arabamı böyle sıkıştırmadım zaten motorun ciğeri 100den sonra açılıyor.:D

• Hehe
Tepkiler: Aze
Önüme bakarim,cünki arabayi ben kullaniyorumdur.

Arabama düşmeyen kizda nebilim hele o direksiyonu tek elle cevirisim aynaları kontrol edisime erimeyecek kız yok yok alooooooooooo

Geri