Arabaya binerken Sevgilinin kapısını açmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunlar hep Türk erkeğinin kadınlara belli bir değerden sonra ileri gitmemesi ile alakalı kızlarım ne kadar mütevaziler bilmiyorlar ki kapıyı açtırmayan kızlara pelinsuları değiştiklerini. Bir erkeği ne kadar yorarsan Okadar kıymetini bilir hey yavrum hey Sjsjsjs

galiba bi benim hosuma gidiyo boyle seyler :emoji_unamused:

Sevgiliye açılması flört gereği la .. Karına açılması saygı nezaket ama insan sorar elin mi kırık kadın

kendi kizkardesime ve damadimiza bakiyorum ve okadar begeniyorum ki. 18-25 yasindakiler sanki daha bi dusunceli, daha tatli ve cocukca asik. belki de bazilarimiz belirli bir yastan sonra sevmiyorlar boyle hareketleri. yanlis algiliyorlar ve iclerinden gelmiyo iste

neden aciyorum iste bunu kibarlik, centilmenlik diye kim uydurdu acaba :) ileri de lokantada yemegi sen yedir muhabbeti de cikarsa sasirmam :)
Ya kız inerken düşmesin abiye dar elbise giymiş ya açıver nolcak kızın gönlü olsun pelinsuları ayağı burkulunca kucagınızda 3 dolmuşluk yere taşıyorsunuz ama hee

Ya kız inerken düşmesin abiye dar elbise giymiş ya açıver nolcak kızın gönlü olsun pelinsuları ayağı burkulunca kucagınızda 3 dolmuşluk yere taşıyorsunuz ama hee
pelinsu kim agzini burnunu dagitirim ahahshshs

Geri