Arabaya binerken Sevgilinin kapısını açmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
"sıkıysa" kelimesiyle zorluğunu belirttiği yemek "makarna"

Tek açacağım kapı asansör kapısidır

Son düzenleme:
Açsın açsın biraz hareket iyidir.

Açmıyorum banane Sjsjsjs

Arabası olduğuna şükret kalk git bı zahmet kendi kapını aç yani

Kibar beyefendiler tüm toplumun talebi. Bu konuda derin açlık çeken kadınla dolu coğrafyamız. :) Fakat kendi adıma cevaplamam gerekirse beklediğim nezaket ölçütü bu değil. Neden açtın demem tabii ki ama böyle bir beklentim de olmaz hiçbir zaman.

Kibarlığı ve Beyefendiliği zamanında Avrupalı erkeklerden gördüm ve öğrendim.
Büyük ihtimal Alman'dılar.

Seneler önce bir Bahar gecesi Side sokaklarında gezerken, iki yabancı genç sevgili önümden yürüyordu. O zamanları henüz yasaklanmamıştı, ve bir Ayı oynatıcı Ayı'sıyla birlikte köşeden çıktı geldi. Önce kızlar erkeklerin arkasına kaçtı, sonra erkekler kızların arkasına sığındı. Ama onlar kızları kollarından tuttular ve kaçmalarını engellediler. Ayı'cı da tabiki üstlerine doğru yürüdü ve "Foto foto" diye bir şeyler istiyordu. Bir fotograf 10 Alman Mark'ıydı o zamanlar. Kızlar yolun kenarında duran bir Mobiletin etrafında döndüler, erkekler de onların arkasına saklandılar. Bu olay 5-6 dakika sürdü böyle.
Ben de rahatça yanlarından geçtim gittim. Adam Türkler le ilgilenmiyordu çünkü.

Düşündüm ki, bu kızlar Otel'e vardıklarında bu çocukları terk eder. Bizimkiler kesin bu kızları kapar. Ve Otel güvenliği de kesin bunlara kapıyı açıvermiştir.:)

burada acarim diyenler asla acmaz, acmam diyenler hanimkoylu cikar. Kesin bilgidir yayalim.... Ayrica Ismail'in hikayesinden bir sey anlamadim ama olsun....

hasta vs ise açarım, kucagimda tasiyip arabaya bindirdigimde oldu ama köle gibi de kapimi ac, sandalyemi it bilmem ne cok sacma kral misiniz olum ne bu

Geri