Arabası olan bekar kadın..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sevgilisinin arabası yoksa her buluşma noktasında sorun yaşanır..

Gece alkol almaniz gerektigi durumda kendi arabanizi birakip onun arabasiyla disari cikilir, rahat rahat icersiniz.

O'nu isine birakmak , isinden almak zorinda degilsiniz size bagimliliklari kalmaz hem sizin hem de kiz arkadasiniz icin rahatlik.

Olumsuz tarafindan yapmak zorinda kaldiginiz bazi seyler de var;

Kar lastiklerini siz degistirmeye goturursunuz. Arabanin bakimi, servisi vs.. vb siz ilgilenirsiniz.

Araç muayenesi, periyodik bakım, lastik değişimi gibi konularda bir erkeğe bağımlıdır. Kısa dar bir etekle kullanıyorsa arabayı, siz sağ önde otururken hipnoz etkili gaz fren debriyaj kombinasyonları ortaya çıkar. Ohh..

Bkz: Arabada beş

Size araba kullandirtmaz komplekslidir. Belki alkol alırsa o zaman direksiyon başına geçmenize göz yumar. :T:

Hele şu sınava bir girelim. Bana gelince erteleniyor arkadaş.:trip::trip::trip::trip::trip::trip:

Dün 13:30 civarı ekmek fırınının ordayım, Allah'ım arka arkaya kadınlar bindi gitti. Nasıll içim yandı. Yüzlerine baksan sirke satıyor.d

Abi oyle sevgilim olsun lutfen .d

Bekar olmasinda ki sorun ne ?
evli olunca sorun yok mu ?
konudan ciksam iyi olcak bugün hic birsey anlamiyorum :D

En sevdiğimden, bol bol gezdirsin beni. Az kaldı emekli olacağım fakat hala ehliyetim yok.

Ablamdı bu:) Şimdi evlendi, arabayı bana bırakıp gider diye düşündüm yapmadı =)

Güzel de bir arkadaş ortamı varsa gezip tozan,her etkinliğe katılan kadındır.Güzeldir.

Kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başaran kadındır.

Geri