Arabalı Sevgili

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Arabası ile kız tavlamaya çalışan böceklerdir. Arabası var kesin zengindir mantığı ile yaklaşılan tiplerdir :haha: daha sayılabilir :D

bi cok arabam var ama kız tavlamak için hiç kullanmadım :) herkez aynı olmuyor malesef

- Eğer Bir kız Zaten Erkeği Arabası var şuyu buyu var Diye Değerlendirip Beraber oluyorsa o Aşk Birlikteliği Değil, Gösteriş Birlikteliiği olur. Onuda Ancak Düşük Seviyedekiler Yapar..

14 tane arabam var ama haremim yok bu nasıl is :D :D :D

bu sogukta beni isten gelip alarak buyuk sevaba girecek opucuklerimi yolluyorum.

bazı kızların ılgısınıde cekmıyor degil haniii:)

Soğuk kış günlerinde o havalı mekanlara dünya para dökmekten kurtarır seni..Manzaralı bir yerede çektinmi arabayı aşkta volkan yaşanır..

öğrenciysen camlar filmliyse işe yarar :p
ünv vs bitmişse zaten tek başına araba da kurtarmaz, rakipler çok dişli beyler

Bazen şoförum muamelesi yapıyorum ayıp oluyor. Ama iyi Iyı trafikte aşk. <33

Maddiyata önem vermeyen hatun kızlarımızın hayalindeki sevgili türüdür.

ne kadar ekmek o kadar köfte
şimdi kızları da anlamak lazım
lakin bunu kıstas olarak dile getirmeyi
nasıl söylesem köftehorluk olarak buluyorum .p

Araba kullanışı korkutur, önüne bak be adam :honk: Bu da can.

Arabalı sevgili arabasıyla kız tavlamaz. Yani en azından benim sevgilimse yapmaz diye düşünüyorum. Tanımadığınız insanlarla gönül ilişkileri kurmayın şüpheleriniz varsa ^^

Kız tav etmeme ihtimali %0 olan tip. Arabasının kalitesi ile, tav etme ihtimali doğru orantılıdır. İyi bir araba ile henüz tav edememişse, onda iş yoktur.

Vites değiştirirken elinizi sıkıca tutup öper : p
ve bazen sizi korkutmak için daha hızlı araba kullanır. Hele de araba kullanırken tartışıyorsaniz.

Geri