Arabadan anlayanlar?

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Motorlu Taşıtlar (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 239 gün önce görüldü

Teşekkür ederim.
Böyle diyince fena oldum bak:(
Var var.
Araban olsa bir dert, olmasa bir dert gerçekten.
Bisiklet yaygınlaşmalı.
Ay moralim bozuldu yine.

Üzülme, olacağı varmış. Yenisini alacaksın ne de olsa. Çok geçmiş olsun tekrar. Konuyu fazlaca sabote ettim. A3'e göz atmanı tavsiye ederim.

Araban hasat oldu diyemi araba alcan? 2.el mi alcan, sifir mi alcan?
Malesef. Arabayı toparlasınlar satacağım.
Inan bilmiyorum, gönül sıfır ister bakalım.
Geçmiş olsun. arabayı sahibindene koyalım. başlığa da “keyfekeder az hasarlı (çamurlukta boya var) yazar kerizin birine iteleriz.
Senin şu msjların yok mu, moralsizken hep denk geliyorum, tebessüm ettiriyorsun.
Sonu öyle galiba. Teşekkür ederim.
Üzülme, olacağı varmış. Yenisini alacaksın ne de olsa. Çok geçmiş olsun tekrar. Konuyu fazlaca sabote ettim. A3'e göz atmanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim.
Ya az çok biliyorsun önceliklerim başkaydı.
Edin ya konu benim değil mi :)
Bakayım.

Gecmis olsun, sahibinden fikri iyi dedikleri gibi. Bozma moralini

Lupe ben 1 sene once, arabami kamyona carparak hasat etmistim. Icinde ben de vardim :p Ama, bana bir sey olmadi.
Tamir ettirtip, pasa pasa tekrar kullandim :// Ayh anlatinca bile moralim bozuldu :p Cok uzulme durumuna diye anlatiyorum : ))

Pert oldu, onu tamamen ice cokmus, benim tarafimin kapisi bile acilamaz hale gelmisti.
1 ay tamir olmasini beklemistim ://
Ama simdi kullaniyorum hala :// Cunku daha borcu bitmedi anliyor musun beni Nicomedia?

ben geçmiş olsun demeye geldim, zengin olunca araba önerisinde de bulunabilirim, eşantiyon olarak vespa almak isterseniz su yeşili olsun teşekkürler.
araba toparlanınca ver de cifleyeyim, 2 katına okuturuz.
diyeceğim başka bir şey yok.
bir de kesinlikle bisiklet yaygınlaşmalı, sizin arabalarınız yüzünden bisiklet süremiyoruz...
aa benim bisikletim de yok ki, benim bisikletim yok, kendimi çıldırtmak istiyorum sanırım. juju paraları yanlış yere yatırmışız aşkımsu.

Lupe ben 1 sene once, arabami kamyona carparak hasat etmistim. Icinde ben de vardim :p Ama, bana bir sey olmadi.
Tamir ettirtip, pasa pasa tekrar kullandim :// Ayh anlatinca bile moralim bozuldu :p Cok uzulme durumuna diye anlatiyorum : ))

Geçmiş olsun canim benim, var ol.
Nasıl kullandın tekrar? Kazalar psikolojisini bozuyor insanın ben bir süre kullanamazdım o durumda.
Teselliyi içinde olmayışımda aradım fakat mal da canın yongasıymış. Daha taksitleri bitmedi. :(

Ben de elden çıkarana kadar kullanırım mecbur.

Son düzenleme:
Ya bu msjlar neden böyle oluyor?
Anlayamazlar shini anlayamazlar :)

Son düzenleme:
Benim baska bir secenegim yok, mecburen araba kullanarak gitmem gerekiyor ise.
O yuzden korkusunu filan bir sekilde atlattim. Ya zaten, benim malligimla alakali bir durumdu.
Daha dikkatli kullaninca sorunun olmayacagini kendime bir guzel anlattim, halloldu :p

Her yerin gizem :))
Korkuyu kenara itmiş, sorunu bulmuş, çözüme odaklanmış. Vay be..
Yalnız mal demez misin?
Aklıma dün ki mal geldi shkjdsf

Geri