Arabadan anlayanlar?

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Motorlu Taşıtlar (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 239 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba,
Arabadan iyi anlayan ya da merakı olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Ben araç konusunda pek iyi değilim. Araştırma sürecimde katkınız olursa sevinirim.
Audi 2010 a5-6 serilerine baktım. Fena değil gibi.
Audilerin iç tasarımları bana hitap ediyor fakat yol çekişi, opsiyonları daha mühim benim için.

Bmw veya diğer seçenekleri de duymak isterim.

Cekis ve tutus acisindan onden cekisli olmakla birlikte virajlari kolay kavramanizi saglicak bir sisteme sahip. Bu yuzden de seri bir surus keyfi sunuyor
Ancak biraz fazla yakiyor, onun yerine fluance alsaniz daha karli olabilirsiniz kucuk hanim. Ya da ww alabilirsiniz

Son düzenleme:
Eksper raporu almak daha sağlıklı olabilir. 9 yaşında araba ne de olsa.

Cekis ve tutus acisindan onden cekisli olmakla birlikte virajlari kolay kavramanizi saglicak bir sisteme sahip. Bu yuzden de seri bir surus keyfi sunuyor
Ancak biraz fazla yakiyor, onun yerine fluance alsaniz daha karli olabilirsiniz kucuk hanim. Ya da ww alabilirsiniz

Genç bir kadına amca arabası olan fluence 'i önerdiğin için seni kınıyorum.

Özel mülkiyete karşı sefil hayatlar yaşarız. Hiçte anlamayız çekiş-itiş-sığış meselesinden.

(konuyu up'letmek adına yaptiğim bir yorumdu bu da)

Benim naçizane tavsiyem 9 yaşında bir audi almaktansa, daha düşük model 2-3 yaşında bir araba alman.
Mesela bütçen nedir?

Sen bana amca arabası önermişsin ya :)
Nasıl satıcılık bu böyle shjkds

Konuda kendime böyle pay çıkarırım işte.

Arabanız nedir?
Kaç model? Km'niz?

Az kirli çıkı değilmişsin hani. 155'i de verebiliyorsun demek.

Şaka bir yana 140'a kadar çıkacaksan Audi A3 düşünebilirsin. Hem güzel araba hem de 2017 modele kadar bulabilirsin.

Audi a3 al derim ben .
Anladığımdan değil, arabayı seviyorum

Mercedes A180 AMG modelini tavsiye ederim.
120-140bin TL arası, 2013-2014 modeller bulabilirsin.

Bmw 1 serisi, Audi A3 , Mercedes A serisi, Golfun yeni kasalari. Bildigim kadariyla butcenize uygun bayanlarin en cok kullandigi arabalar.

Sedan dusunuyorsaniz volvo s40, honda civic yeni kasalari istediginiz fiyat araliginda sifir vrya sifira yakin modelleri bulabilirsiniz.

Az kirli çıkı değilmişsin hani. 155'i de verebiliyorsun demek.

Şaka bir yana 140'a kadar çıkacaksan Audi A3 düşünebilirsin. Hem güzel araba hem de 2017 modele kadar bulabilirsin.

Sevgili blackheart
Para döndürüyoruz burda, ben bulamazsam kim bulacak :D
Bak nasılda müşteri pozuna girip ciddileştim.shjksf
Bugün arabamı mahvettiler, soğudum elden çıkarıp yeni bir bebek alacağım. Tabi hop diye değil. Araştırıp, inceleyip, ona göre vaktim var bolca :)

Audi a3 al derim ben .
Anladığımdan değil, arabayı seviyorum
Ben de seviyorum.:)
130-140 verecek olsam sıfır araç alırdım.
Sıfırlarda değerlendirmemde.
Mercedes A180 AMG modelini tavsiye ederim.
120-140bin TL arası, 2013-2014 modeller bulabilirsin.
Bakıyorum hemen.
Bmw 1 serisi, Audi A3 , Mercedes A serisi, Golfun yeni kasalari. Bildigim kadariyla butcenize uygun bayanlarin en cok kullandigi arabalar.
Mercedes a serisi hoşuma gitti not alayım onuda. Golfleri elesek, çok uzağım o modellere.:)

Geri