Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sevdiğim bir olaydır ama lütfen makyajı evden yapsınlar o aynalar ruj sürmek için değil arkadan gelen arabaya bakmak için
Tabi hepsi böyle değil :p
Cinsiyet ayrımcılığına karşıyım ancak kabul edin,Bizler bu konuda daha iyiyiz.Sizlerin çocuk yetiştirme gibi daha ciddi bir konuda daha iyi olmanız gibi.
Mümkünse sürmesinler yav :@
Daha yeni kaza atlattım. Soluna bakmadan kırdı önüme az kalsın vuruyordum. İlerde yakaladım ışıklarda yanına çektim eğildim baktım kadın çıktı .
Sağ şeritten ilerleyebilir ama çok iyi kullanıyormuş gibi en soldan ilerlerse beni katil eder kilometrelerce uzaktan kadın mı erkek mi kullanıyor arabayı anlıyoruz artık..