araba kullanırken unutulan şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
geçen hafif kararmıştı hava farları yakmayı unutmuşum genç bir çocuk " ablaaa farları yak ablaa." dedi gülerek sonrası bende güldüm :d

Üstte port bagaj var oraya ne zaman eşya koyacak olsam kapağını kapatmayı unutuyorum hiç şaşmaz..

• Korkunç
Tepkiler: ne
En fazla kapiyi kitlemeyi ya da pencereyi kapamayi unutuyorum zaten mesaj geliyor unuttun diye....

• Kalp Gözler
evet
Bide konudan ayrı bazı Erkolara bazı araba modelleri de yakışmıyor ona öyle gay gibi
@Leviathan yarenin sözlerini ciddiye aldıysa demek :D

Nasipte tırda çalışmakta varmış

evet
Bide konudan ayrı bazı Erkolara bazı araba modelleri de yakışmıyor ona öyle gay gibi
Sana kötü bir haberim var. Alıyorum…

@Leviathan yarenin sözlerini ciddiye aldıysa demek :D

Ahahah yok tırla alakası yok. Yarene göre arabaların cinsiyeti varmış. Bazı arabaları kullanan erkekler gaymiş…

Ruhsatı unuttuğunda çevirmeye denk gelip ilk ara sokağa girip kaçmayı düşünürken " Bir sensin akıllı zaten " denilerek oraya kurulmuş ikinci bir ekibe denk gelmek. Sonunda çevirmenin asayiş olduğunu fark edince rahatlamak.
Ekipte şansız spordan çıkmışız çantalara bakmak istiyor. Spordan çıktık diyorum illa aç diyor. Öyle telsizle uzaktan dürtersin eşyaları.

• Kahkaha
kullandığını unutmak genelde uzun yolda oluyor. aaa ben araba kullanıyorum diyip kendine geliyon

Geri