Araba camları donmasın diye: )

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Havanın çok soğuk olduğu günlerde Sabahları arabaları çalıştırıyoruz eyvallah da yolu görmekte biraz zorlanabiliriz Eğer buz tuttuysa camlar. Gel Klimayı açıp panel üstü havalandırmalardan 5 10 dakika içinde çözülmesini beklemeniz lazım veya bir şeyler yapmanız lazım. Ben hiç uğraşmıyorum Nasıl olsa Gece Evin önünde duruyor ikiye katladığım Bir bez ile bu işi hallediyorum Siz neler yapıyorsunuz?

Sabahları arabaya alkol döküp camları silmeyin polis yakalarsa ikinizi birden trafikten men eder :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Boyacıların kullandığı bir spatula var cam temizliği için. Bugün ilk defa -3 gördük sabah camı onunla temizledim. Aynı zamanda araba ısıtıcısı çalışıyordu çok yormadı o yüzden.

Tavsiye ederim alın o ürünü.:D

10 dakida öncesinden arabayı çalıştırip sicak havayı cam ayarına alıyorum çözülüyor abi ne alkolü:d

Sakın onu kullanma sana tavsiye. Cam üzerinde ki mikron kalınlıkda ki zemin zarar görürse sonra hiç ummadığın bir anda sonuç daha kötü.

0850
kamil0850 abi bu aralar çok meraklı gördüm seni. Bir sorular falan. Hayırdır? Yoksa yeni yapay zeka modelini eğitmek için bizden veri mi topluyorsun?……………
Glu ben anlamam yapay zeka modelinden biliyorsun. I'm sadece Meydancı :) Genç ve zeki insanlar ile sohbet edebilme onların konuştuğu konuları takip edebilme şansına sahip olduğum için Kendimi Şanslı görüyorum sadece. Yalan yok Yazdığınız yazıları okuyunca da bilgileniyorum Sağ olun yine de işime yarayacaksa bilmiyorum ama olsun seviniyorum ben. Senin gibi internetin miheng taşlarından birisi ile muhatap olabilmek bile güzel benim için teşekkür ederim. Başka Facebook olmak üzere çoğu sosyal mecradan alakamı kopardım sayılır tek okuduğum zevk aldığım yer burası teşekkürler.

Bu arada sohbetinizi gerçekten seviyorum. Asker Günlükleri gibi bitireyim de :) kalbin kadar temiz bu sayfalarda bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim.

• sarılma
Tepkiler: glu
Silecek deposuna sirke koyun. Buzun hizli cozulmesini saglar.

Ulan son modele binecek gücüm varken(o zamanlar tabi) gidip 1991 model 560 SEL mercedese biniyordum Arabistan'da. Klasik mercedes sevdam sorgulanamaz.:D

FB_IMG_1767119867067.jpg

• Wow
Tepkiler: ne
Abi benim bu kasaya benzer 200 D vardı, 60 beygir mazot çok iyiydi, sattığıma bin pişmanım. Şimdi H plakam dahi olurdu ve vergiden muhaftım skfjhhjjh
200 D dediğine göre şuan bende olandan vardır. W124 kasa yani. Bendeki 250 D otomatik vites. Aşırı zevk veriyor bana bilemezsin.

Senin dediğin az yakar ama çok hantal, zaten 1 ton 350 kg ağırlığında araba 60 beygir dizel üretir misin yahu.:)

Mercedes zamanında zarar edeceğini bilmesine rağmen kaliteden ödün vermeden yapmış bunları. Ben çocukluğumdan beri hastasıydım bunların.

200 D dediğine göre şuan bende olandan vardır. W124 kasa yani. Bendeki 250 D otomatik vites. Aşırı zevk veriyor bana bilemezsin.

Senin dediğin az yakar ama çok hantal, zaten 1 ton 350 kg ağırlığında araba 60 beygir dizel üretir misin yahu.:)

Mercedes zamanında zarar edeceğini bilmesine rağmen kaliteden ödün vermeden yapmış bunları. Ben çocukluğumdan beri hastasıydım bunların.
Evet aynen o dediğinden. Öğrenciyken alabileceğim en iyi arabaydı o dönemler, en az 4 sefer Türkiye yaptım, hantaldı ama uzun yolda yağ gibi gidiyordu. Ben zaten fazla sürat yapmam, benim için idealdı. Yağını değiştir, suyuna bak koy mazotu istediğin yere git. Sürüşü çok zevkliydi.

Evet aynen o dediğinden. Öğrenciyken alabileceğim en iyi arabaydı o dönemler, en az 4 sefer Türkiye yaptım, hantaldı ama uzun yolda yağ gibi gidiyordu. Ben zaten fazla sürat yapmam, benim için idealdı. Yağını değiştir, suyuna bak koy mazotu istediğin yere git. Sürüşü çok zevkliydi.

Almanya gibi bi ülkede w124 kasa araçlar buranın doğan slx'i gibi zaten.:D Aynen yağını suyunu eksik etme ölü denen motoru bile bir yıla yakın kitlemeden gider.

Benim 250D sağlam yakıyor. Ha gücü çekişi her şeyinden memnunum sunroof olsa hayatta satmazdım ama zamanında bunlar üretilirken bazı modellerinde klima varsa sunroof yok veya tam tersi. Benim araçta klima var sunroof yok.:(

Geri